Tega na počitnicah ne boste potrebovali

Počitnice bodo lepe četudi ne boste pretiravali s trpanjem kovčkov.

25.4.2016 ob 7:50

kovcek_shutterstock_261376826.jpg

Obetate si zaslužene počitnice. Takšne, v pravem pomenu besede, kar pomeni, da jih boste preživeli v hotelu, kjer vam ne bo potrebno skrbeti za nič drugega kot za to, kaj ste v kovčku prinesli s seboj. Da ta (znova) ne bo prepoln pa si poglejte, kaj morate pustiti doma. 

Čevlje, v katerih vas bolijo noge. Povsem vseeno je, kako močno so vam všeč. Če vas v njih bolijo gležnji, palci in hrbet, za njih ni prostora v kovčku. 

Knjige s trdimi platnicami. Prav je, da berete, a seboj vzemite knjige z mehkimi platnicami. So namreč lažje, priročnejše in jih boste lažje potisnili v skrite kotičke kovčka. 

Kopalke, v katerih se ne počutite prijetno. Na zasluženem oddihu se ne bi smeli z ničemer obremenjevati. Tudi s tem ne, ali morda v kopalkah ne kažete preveč gole kože in posledic zimskih dni, ki se jih še niste uspeli znebiti.

kopalke_shutterstock_258874859.jpg

Preveč kavbojk. Vaše priljubljene hlače se ne bodo tako hitro umazale, da bi morali s seboj vzeti pet parov kavbojk. En dodaten bo povsem dovolj.

Higienske pripomočke. Šampone, kopeli, mila in podobno. Vse to je v večini hotelskih sob. Povsem brez pomena je, da jih nosite od doma.

Sušilec za lase. Velja enako kot za prej omenjene pripomočke. Zagotovo bo v vaši hotelski sobi. 

Prigrizke in vino. Čeprav bi radi privarčevali, jih ne nosite s seboj. Dobro vino in ostale kulinarične užitke si na počitnicah lahko privoščite.

Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)