8.12.2015 ob 7:30
Saj poznate tisto zgodbo: na mizo postavite lepo trto. Ali pito. Gostje nestrpno čakajo, da bodo okusili slastni zalogaj, vam pa ni vseeno, kakšne koščke boste položili na njihove krožnike. Zlasti vas je strah prvega, ki med tem, ko ga skušate položiti na krožnik, največkrat žalostno razpade, vi pa ste ob svoji nespretnosti malce v zadregi. Ta pa bo povsem odveč, če boste osvojili sledeči trik:
Najprej iz torte odrežite čisto tanek kos, naj ne bo debelejši od centimetra in pol. Izvlecite ga s pomočjo vilic. Vseeno je, kakšen bo, saj ga boste nikomur postregli (kasneje ga lahko pojeste sami).
Spremljajte nas tudi na Facebooku.
Nato pa lepo po vrsti narežite koščke, s katerimi boste razveselili vse za vašo mizo. Zaradi tako pridobljenega manevrirnega prostora bodo vsi ne samo okusni, pač pa tudi lepi.
Avtorica: M. F.
Foto: Shutterstock
oddajte komentar