Pet idej za darila, ki bodo razveselila prav vsako dekle

Ste brez ideje, kaj bi kupile za rojstno dnevno darilo svoji prijateljici?

8.8.2017 ob 12:55

rd_ThinkstockPhotos-508667008.jpg

Vsaka izmed nas se je že srečala s težavo, ko preprosto ni vedela, kaj bi za rojstni dan podarila svoji najboljši prijateljici. Prijateljice imajo v našem življenju prav posebno mesto in prav je, da darilu namenimo nekoliko več pozornosti. Vendar pride tudi leto, ko ne vemo, kaj podariti in ob praznovanju pričarati še večji nasmeh na obrazu. 

Vajine skupne fotografije

Vzemite si čas in pobrskajte po telefonu ali računalniku ter izberite nekaj vajinih skupnih fotografij. Izberite predvsem tiste zabavne in smešne, kjer se že na prvi pogled vidi, da sta resnično uživali in se smejali.

Knjiga

Če je vaša prijateljica pravi knjižni molj, ne morete zgrešiti z dobro knjigo. Preden se odpravite v knjigarno pa poskrbite, da ne boste kupile knjige, ki jo je vaša prijateljica prebrala pred nekaj tedni.

rd_ThinkstockPhotos-600412084.jpg

Večerja v njeni najljubši restavraciji ali bistroju

Kaj pravite na to, da bi rezervirale mizo, povabile še ostale prijateljice in presenetile slavljenko? Poskrbite za veliko balonov, glasbo, dobro hrano in jedačo ter seveda veliko zabave in smeha.

rd_ThinkstockPhotos-612417618.jpg

Darilni bon

Zagotovo veste, brez katere 'high street' znamke ne more vaša prijateljica in kam pogosto zahaja po nakupih. Poskrbite za nakup darilnega bona in jo tako razveselite ob novici, da lahko že jutri skoči po nakupih in si dan polepša z novim kosom oblačila v omari.

Karta za koncert

Vsaka izmed nas uživa ob dobri glasbi in zagotovo vaša prijateljica ni izjema. V poletnih dneh je ponudba koncertov že bolj pestra, zato presenetite svojo prijateljico in jo odpeljite na koncert ob koncu tedna. Ali še bolje odpravite se na večdnevni izlet na Dunaj, kamor prihajajo sama velika imena glasbene industrije in preživete najlepše trenutke skupaj s svojo najboljšo prijateljico.

rd_ThinkstockPhotos-613897214.jpg

Članek je pripravila Neža Jamnik, dijakinja, ki si v prihodnosti želi čim več pisati ter ustvarjati vsebine in bo svoje poletne počitnice izkoristila tudi tako, da bo prve izkušnje nabirala na Mični. Neža sicer piše blog Avoneesha.

Foto: Thinkstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)