Pamela Anderson v pismu Kim Kardashian omenila Slovenijo

Zvezdnico je pozvala k opustitvi krzna.

19.9.2017 ob 4:10

pamela_GettyImages-845720824.jpg

Pamela Anderson, ki je zaslovela v seriji Obalna straža, je že nekaj let aktivna pobudnica zdravega načina življenja in zagovornica pravic živali ter na različne načine opominja in ozavešča o nepotrebnem nošenju krzna. To je storila tudi v javnem pismu, ki ga je naslovila na zvezdnico Kim Kardashian.

Na svoji spletni strani je objavila pismo, kjer piše, da je zelo vesela, da sta se videli na nedavnem tednu mode v New Yorku ter da se ji zdi Kim čudovita oseba. Namen pisma pa seveda ni bil le pošiljanje komplimentov, temveč je Pamela v pismu izrazila željo, da se Kim Kardashian, ki je sicer večkrat oblečena v razkošne krznene plašče, zamisli in razmisli o žrtvah, ki jih takšna moda zahteva.

Pamela ji je tudi precej nazorno opisala način, kako so živali za namen modne industrije ubite in pismo opremila celo z video povezami do krutega početja. Pamela Anderson je Kim tudi spomnila, da se časi spreminjajo in da vse več znanih ljudi in vplivnih medijev zavzema jasno načelo proti nošenju in reklamiranju krzna. »Avstrija, Hrvaška, Nizozemska, Slovenija, Velika Britanija in druge države so odločno proti krutosti in prepovedujejo proizvodnjo krzna,« je zapisala Pamela in tako omenila našo državo.   

Pismo je igralka zaključila z besedami, da je Kim lahko odličen zgled vsem svojim sledilcem, če se odpove krznu. »Prosim, naredi pravo stvar. Hvalili te bodo po vsem svetu, skupaj z mojimi dragimi prijatelji iz PETE,« je zapisala igralka.

Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)