Miniaturni kuharski videi, ki vas bodo obsedli

Priljubljena zakladnica videoposnetkov YouTube v svoji bazi skriva številne sladkorčke, a pozor. Ti, ki vam jih bomo predstavili danes, vas lahko tako prevzamejo, da boste za računalnikom preživeli ves dan.

31.5.2016 ob 10:15

Screen Shot 2016-05-31 at 10.53.58.png

Se še spomnite časov, ko ste se v miniturnem svetu igrali z barbikami? No, tega vam ni treba prerasti. Na spletu se je pojavilo nekaj vlogerjev, ki s širnim svetom delijo videoposnetke, na katerih kuhajo. Nič novega, kaj?

Mini kreacije za barbike, ki jih lahko pojeste!

Pravzaprav kuhajo v miniaturnem svetu, v mini kuhinji z mini kuhalnikom, mini posodami in priborom. In najboljše, kuhajo s pravo hrano, njihove kreacije pa so resnično užitne!

Uspešnica med vlogerji

Vloger Jay Baron pod imenom Walking With Giants vsak ponedeljek objavi nov posnetek miniaturnega kuharskega tečaja. Pripravil je že mini palačinke, burgerje, špagete in pico, mojstrsko pa skuha tudi zrezek s krompirjem. Na azijskem trgu miniturno kuho obvlada vlog z imenom Miniature Space, poleg hrane pa vlog AkameruKawaii ustvarja še miniaturno pohištvo, obleke in domovanja. Obsesiji z miniaturnim se je pred kratkim pridružil še portal Tastemade, kjer sicer objavljajo hitre video kuharske nasvete.

Med gledanjem posnetkov se boste vprašali, čemu in zakaj bi se kdo sploh lotil na prvi pogled tako nesmiselnega projekta. A kmalu si boste priznali, da ste za videno hvaležni. Pogled na mini burgerje, rižotke in pravo torto za barbike nas navdahne z nenavadnim zadovoljstvom. Ne verjamete? Preverite sami!

Avtor: F. M.

Foto in video: YouTubeoddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)