Mična bere: Le še nekaj dni do prvega srečanja

Še nekaj dni nas loči do prvega druženja ob branju knjige Midva.

17.2.2017 ob 7:40

knjige_shutterstock_414076750.jpg

Že v sredo, 22. februarja, se bo zgodilo prvo srečanje knjižnega kluba Mična bere. Dobimo se v Kavarni Mao, v Fužinskem gradu v Ljubljani, glavna tema ženskega čveka pa bo zgodba romana Midva, Davida Nichollsa.

Knjižna uspešnica vzbudi marsikatero vprašanje o družini, odnosih, partnerstvu in ljubezni, zato močno verjamemo, da se bomo na srečanju dotaknili še marsikatere druge točke, ki se morda knjige sploh ne tiče. Vabljena na druženje, ki bo zagotovo prijetno in zabavno. Vzemimo si popoldan le zase in poklepetajmo o knjigi Midva in še čem drugem.

slika_micna_bere.jpg

Za še malce spodbude naj izdamo, da bomo na samem dogodku priredili tudi nagradno igro z lepimi darilci, povsem praznih rok pa iz našega druženja ne bo odšel noben.

Ker je za vsako debato poznavanje teme še kako dobrodošlo, je priporočljivo, da do 22. februarja preberete knjigo Midva, Davida Nichollsa (Mladinska knjiga, 2016) in nam za lažjo organizacijo dogodka na elektronski naslov micna@delo.si sporočite, če se boste srečanja udeležili. Ali pa na Facebooku pod dogodek označite Pridem (Going).

In seveda, vstopnine ni.

Torej, če še nimate načrtov za ta konec tedna, predlagamo branje zabavnega romana in se vidimo v sredo na Mičninem knjižnem klubu!

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)