Mična bere: Skupaj prebiramo in debatiramo o knjigi Midva

Vabljena na prvo srečanje knjižnega kluba Mična bere.

3.2.2017 ob 1:25

slika_micna_bere.jpg

Dobra zgodba v nas vzbudi željo po pogovoru, izmenjavi mnenj in še kako zabavno je, če sta obe s prijateljico prebrali isto knjigo ter o njej še dolgo razpravljali.

Prav to bomo počeli v Mičninem knjižnem klubu, ki ga imenujemo Mična bere. Sproščeno srečanje ob kavi, čaju, sladkih pregrehah in seveda odlični knjigi. Vas zanima, za kaj točno gre?

Vabimo vas, da se nam pridružite 22. februarja ob 18. uri v kavarni MAO na Fužinskem gradu v Ljubljani, ko se bomo pogovarjali o knjigi Midva avtorja Davida Nichollsa. Knjižna uspešnica vzbudi marsikatero vprašanje o družini, odnosih, partnerstvu in ljubezni, zato močno verjamemo, da se bomo na srečanju dotaknili še marsikatere druge točke, ki se morda knjige sploh ne tiče. Torej, obljubljamo dober ženski čvek, za katerega vemo, da prija prav vsaki. Vzemimo si popoldan le zase in poklepetajmo o knjigi Midva in še čem drugem.

Da bo klepet še posebno prijeten, bodo poskrbeli v kavarni MAO, ki s čudovitim, grajskim ambientom kar kliče po tem, da se za hip ustavimo, poglobimo vase in na (pre)hitri vsakdan pogledamo iz rahle distance.

kavarna_mao.jpg

Ker je za vsako debato poznavanje teme še kako dobrodošlo, je priporočljivo, da do 22. februarja preberete knjigo Midva, Davida Nichollsa (Mladinska knjiga, 2016) in nam za lažjo organizacijo dogodka na elektronski naslov micna@delo.si sporočite, če se boste srečanja udeležili. Ali pa na Facebooku pod dogodek označite Pridem (Going).

In seveda, vstopnine ni.

Naj še dodamo, da smo v uredništvu Mične knjigo seveda že prebrale ter se ob branju zamislile, zabavale in tudi vprašale, je res vse tako kot mora biti?  

O knjigi Midva

Ko Douglasu žena Connie pove, da se mora, zdaj ko se bo njun sin odselil, »znova najti«, jo Douglas razume. Ne razume pa, ko Connie oznani, da njen načrt ne vključuje njega in da ga zapušča. Douglas zato sklene, da bodo njihove zadnje skupne počitnice nepozabne: vsi trije se bodo še bolj zbližali, pridobil si bo sinovo spoštovanje in znova osvojil Conniejino srce.

Hoteli so rezervirani, vozovnice kupljene, načrt potovanja pripravljen.

Le kaj bi šlo lahko narobe?

shutterstock_398164321.jpg

oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)