Lepa afna presenetila s fantastično novostjo!

Lea Filipovič, nadvse priljubljena slovenska vlogerka, Sloveniji dobro znana pod imenom Lepa afna, bo afnicam, kakor ljubkovalno pravi svojim sledilkam, polepšala prihodnje šolsko leto.

24.5.2019 ob 9:30

lepa_afna.jpg

Junija bo namreč luč sveta ugledala njena nova, nadvse lepa šolska kolekcija, ki pooseblja Leino pozitivno energijo, igrivost in občutek za lepo.

Ste bili kdaj v katerem izmed trgovinskih središč, ko se je Lepa afna srečala s svojimi oboževalkami in oboževalci? To bi si zagotovo zapomnili, saj med mladimi dekleti, pa tudi fanti, povzroča pravo evforijo.

Lepo dekle, ki je pred petimi leti začelo snemati video vsebine z nasveti o ličenju, pri tem pa v hipu navdušilo s svojo pristnostjo in naravno očarljivostjo, je danes ena izmed najbolj prepoznavnih in uspešnih slovenskih vlogerk.


Šolska kolekcija za vsa dekleta, ki imajo rade lepe stvari


Lea je pod svojo blagovno znamko Lepa afna spisala že kar nekaj uspešnih zgodb, junija pa prihaja njena največja zgodba doslej – nova šolska kolekcija Lepa afna s privlačnimi in kakovostnimi izdelki za lepši skok v novo šolsko leto.

V kolekciji bo 18 izdelkov, med njimi peresnici, zvezki, kemični in običajni svinčniki s posebnimi detajli, pa mape, rokovnik, nalepke, flomastri in radirke.

"Ta kolekcija je za vsa dekleta, ki jim veliko pomeni to, da imajo lepe stvari. Glede na barvno lestvico in simpatične slogane ter ilustracije, verjamem, da bo vsako dekle ne glede na starost našlo zase kakšen izdelek, ki ga bo z nasmehom uporabljalo," je o svoji kolekciji, že drugi po vrsti, povedala Lea Filipovič.


V njenih najljubših barvah in z najljubšimi detajli


V šolski kolekciji Lepa afna prevladujeta Leini najljubši barvi – roza in rdeča, poleg barv pa jo zaznamujejo tudi ilustracije njenega obraza in privlačni detajli, značilni za Leine videe.

"Zadovoljstvo ob pogledu na novo kolekcijo je nepopisno, komaj čakam, da jo tudi šolarke primejo v roke," je še povedala Lea.

Kolekcija bo od 14. junija na voljo v sklopu storitve Vse za šolo v paketu na spletni strani www.kopija-nova.si, ki omogoča nakup vseh delovnih zvezkov in šolskih potrebščin po izboru šole na enem mestu. 

Lea, priznamo, mi smo se v tole zaljubili na prvi pogled. <3


Pripravila: S. S.
Foto: promo gradivo

Preberite še: Lepa Afna odkrito z Ulo: Vedno več mladih je utrujenih in izgorelih. Ne bi bila rada tam.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)