Leonardo DiCaprio bo zloglasni morilec

DiCaprio v novem Tarantinovem filmu o Charlesu Mansonu.

17.1.2018 ob 11:25

leonardo_GettyImages-517039360.jpg

Oskarjevec Leonardo DiCaprio bo zaigral v novem filmu Quentina Tarantina. Igralec in režiser se bosta v njem ponovno združila po filmu Django brez okovov iz leta 2012. DiCaprio bo upodobil ostarelega igralca v zgodbi, ki jo ohranjajo v skrivnosti, postavljena pa bo v Los Angeles v poletje 1969, obdobja umorov skupine Charlesa Mansona.

DiCaprieva vloga v novem Tarantinovem filmu bo prva po Povratniku iz leta 2015, za katerega je prejel oskarja. Njegovo kolegico iz filma Volk z Wall Streeta Margot Robbie pa želi režiser pridobiti za vlogo umorjene igralke Sharon Tate, žene Romana Polanskega, ki je v času umora nosila njegovega otroka.

Trenutno potekajo pogovori o tem, ali se bo DiCapriu pridružil tudi Tom Cruise, pogajanja z Bradom Pittom pa menda niso obrodila sadov. Po pisanju revije Variety je Tarantino vlogo ponudil tudi Alu Pacinu. Potrjeno pa je, da bo eden od producentov David Heyman, ki se je podpisal pod filme o Harryju Potterju.

Svoj deveti film bo Tarantino začel snemati v začetku tega leta v Los Angelesu. Premierno ga bodo prikazali 9. avgusta 2019, natanko ob 50-letnici umora Sharon Tate in njenih štirih prijateljev.

Umore je 9. avgusta 1969 zagrešila skupina, ki jo je vodil Charles Manson in se je je kasneje oprijelo ime Družina Manson. Manson je namreč ob koncu 60. let minulega stoletja vodil apokaliptični kult, ki je zagrešil več umorov, večinoma v predmestjih Los Angelesa. Mansona so obsodili na dosmrtno zaporno kazen. Umrl je naravne smrti novembra lani, star 83 let.

Vir: STA
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)