Khloe, Kylie ali Kim? Katera je noseča v resnici?

Zelo pestro je te dni v rezidenci Kardashian.

28.9.2017 ob 8:50

kardashian_micna_GettyImages-492406132.jpg

Resničnostni klan hčera uspešne mamagerke Kris Kardashian že kar nekaj let skrbi za dnevne odmerke rumenih novic, zapletov in ponavljajoče se drame, v zadnjem tednu pa se je, kljub temu, da prav v nobenem tabloidu ne mine dan brez zvezdnic na črko K, število šokantnih novic o temnolasih dekletih skoraj podvojilo. Za kaj gre?

A post shared by @dylandlilchillpill on

Kot kaže, je po pariškem ropu, ki ga je doživela Kim, štafeto škandalozne kraljice prevzela najmlajša izmed hčera. Kylie Jenner je medije dobro leto razburjala s plastičnimi operacijami, novimi barvami las ter on&off zvezami z zloglasnimi hip hop zvezdniki, pretekli vikend pa je poskrbela za največjo dramo do sedaj. V javnost je pricurljala novica, da je noseča in ker se je dvajsetletnica zavila v molk, so se pričela ugibanja o tem, kdo je dojenčkov oče. 

Čeprav  se je na Snapchatu za to vlogo javil, a nato objavo zbrisal, bivši fant Tyga, so se mediji in znani obrazi na družbenih omrežjih soglasno odločili za Travisa Scotta, približno 8 milijonov težkega zvezdnika, ki pa se je s Kylie pričel dobivati šele po letošnji Coachelli. Nekaj dni kasneje je zvezdnica, ki je pred kratkim podpisala tudi sodelovanje s proizvajalcem superg Puma, nosečnost potrdila, a zaradi zadnje, jubilejne epizode ob deseti obletnici oddaj Keeping up with the Kardashians, kjer sta Kim in Kanye namignila, da sta za svojega pričakovanega  tretjega otroka našla mlado nadomestno mater, je v javnosti spet zašuštelo. 

A post shared by Michelle K (@michellysk) on

A post shared by Just For Fun (@thefunnytea) on

Je nadomestna mati, ki bo donosila dojenčka, Kylie?

Kardashiani so tako ponovno “zlomili internet” in v preteklem tednu smo na njih naleteli celo na portalih, ki se sicer s trači in življenji zvezdnikov ne ukvarjajo. Uporabniki družabnih omrežji so noreli, nastalo pa je tudi kar nekaj zabavnih twittov in memejev, spodaj si lahko pogledaš le nekatere izmed njih.

A post shared by Gossip Jo (@gossip_jo) on

A post shared by litshitonly (@litshitonly_) on

A drama še ni končana, svojo nosečnost je včeraj nepričakovano najavila še ena izmed hčera, svojega prvega dojenčka s 26–letnim košarkarjem Tristanom Thompsonom pričakuje tudi 33-letna Khloe

V rezidenci kraljic resničnostnih šovov lahko tako prihajajočo sezono pričakujemo kar trojni podmladek in materiala za nadaljne epizode gotovo ne bo zmanjkalo. Na vprašanje medijev, ali lahko v kratkem pričakujemo tudi kakšno poroko, sta se Kylie in Khloe sicer odzvali negativno, kaj pa se bo zgodilo v resnici, lahko le ugibamo.

A post shared by MUI - the PR Company (@muipr) on

Avtorica: E. N. 
Foto: GettyImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)