Kako narišeš spiralo in kaj to pove o tebi

Hitro v roke svinčnik in papir.

1.12.2017 ob 5:55

spirala_micna.jpg

Kako bi narisali spiralo? Bi začeli od znotraj in vijuge vlekli proti robu ali obratno in bi z risanjem zaključili v sredini? Glede na to, kje bi začeli in kje končali, je posameznike mogoče razdeliti v dve skupini.

Če začnete v središču

Ste zelo skrbni in vedno pripravljeni nuditi podporo ter tolažbo. Vselej si vzamete čas za pogovor in vsakomur, ki ga pestijo težave, brez pomisleka ponudite ramo. Če nekdo potrebuje pomoč, nikoli ne oklevate in ste takoj v akciji. Z besedami ali dejanji. Tisti, ki jih imate radi, so pravi srečneži, saj so za vas prijatelji, partner in družinski člani vselej na prvem mestu.

Imate močno voljo in ste strasten ljubimec. Sočutje in ljubeznivost sta za vas izjemno pomembni lastnosti. Z njima se ponašate sami in pričakujete jih od drugih.

spirala_micna.jpg

Če začnete na zunanji strani

Ste zelo modri in od kar pomnite za vas pravijo, da ste za svoja leta zelo zreli ter odgovorni. Najpomembnejše lastnosti, ki jih iščete pri sočloveku, so ljubeznivost, vztrajnost in marljivost. Hkrati se zavedate, da nikoli ne smete zanemarjati zabave ter sproščanja v krogu prijateljev in družine.
Na stvari in življenje gledate z logičnega vidika, ne marate sporov, zadeve skušate vedno zgladiti po mirni poti. Ste pa dokaj zamerljivi in kadar z nekom odkopljete bojno sekiro, to tako ostane do konca življenja, so zapisali na portalu meowgag.com.

Avtorica: M. FL.
Foto: Meowgag.com


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)