Imaš na sredini dlani X? To te čaka v življenju

Tudi z dlani je mogoče prebrati usodo, kaj pa se obeta vsem, ki imajo na sredini obeh znak X?

12.7.2019 ob 9:05

dlan_roka_micna.jpg

Strokovnjaki z Znanstvene in tehnološke univerze v Moskvi (STI University Moscow) so pred nedavnim objavili rezultate raziskave, ki so jo naslovili: Skrivnost znaka X na dlani. Vanjo so vključili več kot dva milijona ljudi z vsega sveta, njihov cilj pa je bil dognati, če res obstaja povezava med tem znamenjem in življenjem posameznikov. 

K proučevanju fenomena jih je napeljalo dejstvo, da so že v starem Egiptu in Grčiji tistim s črko X na sredini dlani napovedovali lepo prihodnost. Da napovedi niso bile iz trte zvite, med drugim dokazujejo Aleksander Veliki, Abraham Lincoln in Vladimir Putin. Pri vseh treh je bil ali je X viden na obeh dlaneh, piše portal Crystal wind.

Usoda je do njih prijazna

Moskovski znanstveniki so potrdili pozitiven vpliv tega znamenja. Ugotovili so, da se tistim, ki imajo X na obeh dlaneh, v življenju dobro piše, usoda je do njih prijazna, kar pomeni, da se jim ni treba pretirano boriti za uspeh. Kolesje življenja se samo po sebi obrača njim v prid, le vprašanje časa pa je, kdaj jih bo doletelo nekaj lepega.

Hkrati premorejo močno energijo in znajo prepoznavati namere sočloveka. Hitro zaznajo laž, prevaro in izdajo ter zlahka vplivajo na usodo soljudi.

dlan_micna.jpg

Telesno so močni in vzdržljivi ter redko podležejo boleznim, je še pokazala študija, ob zaključku katere so znanstveniki takole strnili osnovne lastnosti srečnežev, ki imajo X na obeh dlaneh:

  • so izjemno uspešni,
  • nemogoče jih je pretentati,
  • po naravi so vodje,
  • po smrti ostanejo zapisani v zgodovino.

Dejstvo je, da se X lahko pojavi kjerkoli na dlani, vse nanizane značilnosti pa pritičejo zgolj tistim, pri katerih je na sredini obeh. V to skupino sodijo le približno trije odstotki svetovne populacije in če ste med njimi, ste v resnici lahko srečni.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages

Priporočamo tudi: Slika, ki razkriva vaše skrite želje in pričakovanja Ali pa: Kaj najprej opaziš na sliki in kaj to pomeni

Preberite še: 14 najbolj pogostih sanj in njihov pomen

Morda vas zanima še: Najboljše polnjene paprike iz pečice (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)