Igralka Gwyneth Paltrow iskreno: S soprogom sva polovico časa ločena

Zvezdnica Gwyneth Paltrow je brez dlake na jeziku spregovorila o svojem zakonu z Bradom Falchuk.

14.6.2019 ob 3:53

gwyneth_paltrow_micna.jpg

Igralka Gwyneth Paltrow in filmski producent Brad Falchuk sta si večno zvestobo obljubila 29. septembra lani, in čeprav je njun zakon še dokaj svež, je zvezdnica pred nedavnim v intervjuju za Sunday Times razkrila, da ne ne tičita vedno skupaj.

V resnici sta pogosto ločena, saj on tri noči tedensko preživi v svojem domu z otrokoma iz prvega zakona, Brodyjem in Isabello, štiri pa s svojo novo soprogo in z njeno hčerko Apple ter sinom Mosesom, ki sta plod nekdanjega zakona s pevcem Chrisom Martinom.

"Vsi moji prijatelji pravijo, da imava idealno življenje in ne bi smela ničesar spreminjati," je povedala Gwyneth, s katero se strinja tudi njena terapevtka Michaela Boehm, saj naj bi prav ta polarnost odnosu zagotavljala poseben čar ter zakonu nedvomno koristi.

Tudi glede drugih vidikov sta zakonca ubrala dokaj moderen pristop. Ko sta medene tedne preživljala na Maldivih, sta oba otroke v varstvo zaupala bivšemu soprogu igralke.

"Chris je del družine in z Bradom se odlično razumeta," je povedala Gwyneth in dodala, da je tedaj, ko je spoznala Brada vedela, da bo z njim lahko osnovala zrelo razmerje. In očitno se ni motila:

"Prvič v življenju sem v zrelem in zdravem partnerskem odnosu, v katerem ni vedno vse postlano z rožicami, a sem se zanj pripravljena truditi. V odnosu, ki vključuje veliko intimnosti in komunikacije, kar sem v vseh svojih prejšnjih zvezah pogrešala," je v intervjuju še razkrila igralka, ki več kot očitno skupaj s soprogom uspešno krmari med kariero in družinskim ter zakonskim življenjem.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Svetovni zvezdniki, ki so se ločili v rekodrno kratkem času ali pa: Osem zvezdnic o tem, kakšen je najboljši seks

Priporočamo tudi: Vsak teden pojemo za kreditno kartico mikroplastike


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)