FOTO: Poročila sta se košarkar Žiga Dimec in blogerka Adrijana Brečko

Končno so na dan prišle fotografije s poroke košarkarja Žiga Dimca in blogerke Adrijane Brečko.

2.7.2018 ob 9:48

ziga_dimec_adrijana_brecko.png

Datum 22. 6. 2018 se bo za vedno vtistnil v spomin našemu košarkarju Žigu Dimcu in njegovi srčni izbranki blogerki Adrijani Brečko. Na ta datum sta si namreč na čudoviti poroki na gradu Štanjel obljubila večno zvestobo.

Da je bila poroka za oba zelo čustven dogodek, priča tudi zapis na Adrijaninem družabnem omrežju instagram, v katerem piše: 

"Milijon vprašanj na temo, kdaj bo več slik iz poroke, zakaj sva bila tako ‘tiho’, zakaj na dan poroke in prvih par dni po njej ni bilo videti in slišati nič. Zakaj? Zato: poroka je bil dan, skorajda edini dan, ko so na enem mestu bili zbrani vsi, ki jih imam najraje. Vsi so bili tam, ob meni, ob nama. Zato nisem želela zapraviti enega trenutka za to, da bi buljila v telefon in na ta račun izgubila predragocen trenutek v dnevu, ki se zgodi enkrat samkrat v življenju in je dan, ki se ga spominjaš do konca svojega življenja," pravi Adrijana in nadaljuje ...

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on

" ... 22. junij je v meni vzbudil toliko čustev, ljubezni in veselja, da ni načina, s katerim bi kdorkoli lahko razumel, zakaj bi se torej sploh trudila? Pustila sem si čas, da dan doživim v vsej svoji veličini in pustila sem si en teden, da se glava ohladi, vtisi poležejo. Z veseljem sem in še bom delila z vami določene delčke poroke, ampak toliko in takrat, ko se bo meni zdelo prav." In Adrijana je res pred kratkim o njunem dnevu delila še nekaj podrobnosti ...

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on

"Ta dan je v meni vzbudil toliko emocij, misli, me navdihnil na toliko različnih načinov, da par dni skorajda nisem vedela kam z njimi. In ker tega nisem želela tega oskruniti s tem, da bi prehitro začela z drugimi deliti podrobnosti o meni tako pomembnem dnevu, sem se preprosto zaprla v mehurček in ta cel teden lebdela na čustvih, ki so me prevzemala.

Ugotovila sem, da bolj kot si srečen in zadovoljen v življenju, manj ti je pomemben svet na internetu, ker ugotoviš, da je iluzija, saj se življenje ne odvija tam. Kaj je namreč poroka zame bila? Bil je vrtiljak vseh ljudi, ki mi kaj pomenijo, čisto vsakega posebej, njihova vloga v mojem življenju, v najini zvezi. Kako naju oni vidijo, kaj jim pomeniva. Vrtiljak dogodkov v mojem življenju. Vseh razočaranj, obupov, zlomljenih src, solz, uspehov, prijateljstev in zmagoslavnih trenutkov. Trenutkov, ki so privedli do tega," piše Adrijana v ganljivem zapisu, ki si ga lahko v celoti prebereš na njenem blogu.

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanika) on

A post shared by Žiga Dimec (@zigadimec) on

Žiga in Adrijana sta tudi starša, pred približno enim letom (točneje 12. junija 2017) je na svet prijokal njun sinček Maks, ki je tako pred kratkim upihnil prvo svečko.

A post shared by Žiga Dimec (@zigadimec) on

Pripravila: S. S.
Fotografije: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)