Eva Mendes: "Neizmerno spoštujem ženske, ki zmorejo otroke vzgajati same"

Eva Mendes in Ryan Gosling le redko dovolita pokukati v svoje zasebno življenje, tokrat pa je tančico skrivnosti odstranila Eva.

1.5.2019 ob 4:13

eva_mendes_micna.jpg

Eva Mendes in Ryan Gosling skrbno čuvata zasebno življenje in se na vse pretege trudita, da bi svojo družino zavarovala pred očmi radovedne javnosti.

Prav zato so se njuni oboževalci razveselili podrobnosti, ki jih je igralka razkrila v intervjuju za Womens Health, v katerem je med drugim navrgla nekaj drobtinic o tem, kaj zanjo pomeni imeti družino in kaj je spremenilo njen pogled na materinstvo.

Kot je povedala Eva, si sebe nikoli ni predstavljala kot mamo: "Mislim, da je bila to moja zadnja misel, a ko sem leta 2013 na snemanju filma The Place Beyond The Pines spoznala Ryana, se je vse spremenilo."

Na vprašanje, kaj se je zgodilo, da si je premislila, je Eva z nasmehom odgovorila: "Zgodil se je Ryan Gosling. Mislim, zaljubila sem se vanj. In od tedaj se mi je zdelo povsem naravno imeti … ne otroke, temveč njegove otroke."

ryan_gosling_micna.jpg

Prva hči Esmeralda se jima je rodila leta 2014, druga April leta 2016 in to je Evo postavilo pred mnoge izzive.

"Okoli sebe imava čudovite ljudi, brez njih bi bilo veliko težje. Pomagajo nama Ryanova mama, moja mama in moja sestra. V bistvu cela ekipa. Brez teh žensk bi nama trda predla," je povedala Eva.

"Neizmerno spoštujem ženske, ki zmorejo otroke vzgajati same. Prihajam iz enostarševske družine. Čeprav imam svojega očeta rada moram priznati, da je mama svoje štiri otroke vzgojila praktično sama."

eva_mendes_mama_micna.jpg

Eva se je dotaknila tudi tega, kako se je po 20 letni karieri njen odnos do kamere spremenil potem, ko je postala mama: "Če povem pošteno, nisem več tako ambiciozna. Več energije in ambiciji kot v delo, vlagam v dom in družino. Ta je zame na prvem mestu."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters

Preberite še: To je bil prvi korak k premagovanju občutkov, ki sem se jih sramovala (zvezdnice o tem, kako so se soočale s poporodno depresijo) in 10 znanih parov razkrilo, kaj je ključ za srečno zvezo

Morda vas zanima tudi: Te svetovne zvezdnice so s seksom čakale do poroke


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)