Materina znamenja na teh delih telesa napovedujejo veliko bogastvo

Očino so tisti, ki imajo pigmentne madeže na določenih delih telesa, obdarjeni s srečo.

23.8.2021 ob 5:10 | Foto: Pascal Le Segretain/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Materina znamenja na teh delih telesa napovedujejo veliko bogastvo

Pri spoznavanju starih kultur in verovanj, ki zaobjemajo različne segmente življenja, je težko zaobiti hinduizem. Njegovi privrženci med drugim verjamejo, da pigmentni madeži, oziroma materina znamenja, na različnih delih telesa označujejo določeno stanje, natančneje, blagostanje v prihodnosti.

To pa  je 12 delov telesa, kjer pigmentni madeži napovedujejo bogastvo.

Desno lice

Na račun osebe, katere desno lice krasi materino znamenje, se bo po hindujskem verovanju kmalu po poroki steklo veliko denarja.

Nad ustnico

Pika, ki je značilna za  Cindy Crawford, nakazuje na vztrajne in trmaste posameznike, ki zvesto sledijo svojim ciljem in so zato v življenju deležni nadpovprečnih dosežkov ter tudi bogastva.

Ob nosu

Osebam, ki imajo pigmentni madež tik pod ali ob nosu, se obeta veliko dobrega: sreča, zdravje in uspeh na poslovnem področju.

Na peti

Tam sicer niso pogosti, največkrat pa krasijo posameznike, ki obožujejo potovanja in na njih nabirajo izkušnje, na katere lahko gledamo kot na veliko bogastvo.

Na trebuhu

Na njem imajo pigmentno znamenje res posebne osebe. Praviloma so zahtevne do sebe, zastavljajo si visoke cilje in v življenju veliko dosežejo.

Med očmi

Tako imenovano tretje oko označuje bogastvo in zadovoljstvo v življenju. In kar je najbolj pomembno: lastniki madeža na tem delu telesa so veliki ljubitelji potovanj.

Na desni dlani

Če ste med osebami z madežem na tem delu telesa, vas v življenju čaka veliko bogastva. Tako na duhovnem, čustvenem kot na materialnem področju.

Ni pa vseeno, kje natančno se madež nahaja: če je na zgornji polovici dlani, bo bogastvo zlahka dostopno, če je na spodnji, se bo treba zanj malo potruditi, a trud bo zagotovo poplačan.

Na bradi

Kljub dejstvu, da osebe z madežem na bradi niso najbolj družabne in se izogibajo druženju z velikim številom ljudi, so v življenju srečne in znajo živeti v ravnotežju z okolico ter samimi seboj.

Ob popku

Pravi srečneži, saj zlahka sprejemajo pomembne odločitve in so zelo racionalni. Tudi, kar zadeva zapravljanja denarja. Ker so varčni, se njihov račun hitreje polni, kot prazni.

Na desni dojki

Osebe, ki znajo maksimalno uživati in zato v življenju osvojijo veliko neprecenljivih izkušenj.

Ob ušesu

A le, če je na desni strani obraza. Tedaj materino znamenje napovedujejo uspeh v življenju in veliko bogastvo.

Na mezincu

Vseeno je, ali na desni ali levi roki, v vsakem primeru so to osebe, ki znajo uživati v življenju, so zaovoljni z malenkostmi in dokazujejo, da je človek lahko bogat, tudi če ni najbolj premožen.

Povzeto po portalu Miss7

Preberite še: Bankovec za pet, ki je vreden 500 evrov: preverite, če je v vaši denarnici

Morda vas zanima tudi: Ni končala srednje šole, a je postala milijonarka (Piše: Mateja Florjančič)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)