7 novoletnih zaobljub, s katerimi boste v letu 2021 še bolj strastna ljubimka

Sprejmite novoletne zaobljube, po zaslugi katerih boste v letu, ki je pred nami, še boljša ljubimka.

2.1.2021 ob 5:30 | Foto: Vasyl Dolmatov/Gettyimages | Avtor: M. FL.

7 novoletnih zaobljub, s katerimi boste v letu 2021 še bolj strastna ljubimka

Običajno ob slovesu starega in prihodu novega leta sprejemamo novoletne zaobljube. Kako daleč gre z uresničitvijo teh, je druga zgodba. Kajti priznali ali ne, na večino se potem, ko ugasnejo lučke, hitro pozabi.

Na nekatere tudi zato, ker so nerealne ali ker na življenje nimajo pričakovanega učinka. Zato je dobro razmisliti, kakšne bodo vaše in sprejeti takšne, ki so izvedljive in ki prinašajo načrtovane rezultate.

Tudi z vidika spolnega življenja. Your tango niza sedem novoletnih zaobljub, po zaslugi katerih boste v letu 2021 še boljša ljubimka.

Ljubite se same s seboj

Prava ljubezen se začne z ljubeznijo do sebe. Zato se naučite oboževati sebe ter svoje telo in spoznajte načine, ki prinašajo popolno zadovoljstvo.

Masturbacija naj v letu, ki je pred nami, postane vaša prioriteta. Z njo doživljajte vrhunce. Redno, če je treba vsak dan. Kajti prav ljubezen do sebe in sprejemanje ter poznavanje svojega telesa je prvi korak do zadovoljujočega spolnega življenja v dvoje.

Poskrbite za pravo razpoloženje

Pred samim seksi dejanjem (ko ste sami ali v dvoje), prebudite vsa ključna čutila. Torej poskrbite za pravo razpoloženje in razvajajte:

Vid: s pridušeno svetlobo, tkaninami čez lestence, svečami. Oblecite si seksi spodnje perilo, pospravite spalnico, skratka, ničesar ne prepuščajte naključju.

Voh: obkrožite se s prijetnimi dišavami. Pomagajte si z eteričnimi olji, dišečimi svečami in drugimi načini, ki bodo razvajali nosnice obeh partnerjev.

Sluh: zavrtite nežno glasbo, z dragim uporabita erotične besede, šepetajta si želje in pričakovanja, skupaj lahko tudi meditirata ob primerni glasbi.

Okus: prigrizki iz sadja ali čokolade niso le okusni, temveč tudi seksi. Sploh če z njimi razvajata drug drugega.

Dotik: svila, peresa, bogat losjon, olje za telo, čipke, vse to nežno poboža kožo in prebuja še tako uspavane občutke.

 

Spoznajte vse svoje (in njegove) erogene cone

Erogene cone so kotički telesa, ki so super občutljivi na dotike ali druge erotične stimulacije. Poleg očitnih, kot so dojke, genitalije, ustnice in ušesne mečice, so tudi bolj skrite, med katere sodijo vrat, notranji del stegen, predel tik pod zadnjico.

Skratka, vaša naloga je, da v prihodnjem letu odkrijete vse vaše ter njegove erogene cone in spoznate, kakšna oblika razvajanja jim najbolj odgovarja.

Spoznajte njegove spolne fantazije

Seksi pogovori oplemenitijo spolno življenje. In ena od dobrodošlih tem so spolne fantazije. Te ima vsak, res pa je, da vsak o njih ne govori.

Zato spodbudite partnerja, naj vam zaupa njegove. To je odlična predigra, ki jo lahko ponesete na višji nivo in katero od fantazij tudi uresničite.

Izkoristite ljubezensko hrano

Zagotovo veste, da nekatera živila slovijo kot afrodiziaki. Med njimi so na prvih mestih banane, korenje, zelena, lubenica, avokado, dateljni, fige, mango, paradižniki, ostrige, temna čokolada, jagode med. Z njimi ne samo, da bodo obroki zdravi, pozitiven učinek bo opazen tudi na libidu obeh partnerjev.

Namig: ena od študiji je pokazala, da pari, ki velikokrat jedi ribe, okušajo pestrejše spolno življenje v primerjavi s pari, ki niso ravno ljubitelji tovrstne hrane.

Privoščite si seksvadbo

Ste se odločili, da boste v letu, ki je pred nami, pogosteje telovadili? Dobra novica: namero lahko začnete uresničevati kar v postelji.

Nekatere spolne poze res dodobra okrepijo mišice in zboljšajo gibljivost. Torej pokukajte izza meja poznanega in razširite repertoar spolnih poz, predvsem pa se ne ustrašite tistih, ki so na prvi pogled videti naporne.

Poiščite pravi nasvet

Vedno se kje lahko kaj zalomi, vedno je mogoče nadgraditi znanje in vselej je prostor za izboljšave. Tudi kar zadeva ljubezni, romantike, intime in seksa.

Zato naj se zadnja seksi novoletna zapoved glasi: izkoristite vse, kar vam je na voljo za izboljšanje spolnega življenja in se ne bojte poiskati pravega nasveta ali primernih informaciji.

Preberite še: 5 razvpitih, a v ženskih očeh povsem precenjenih seksi poz

Morda vas zanima tudi: To je razlog, da si po rekreaciji želite seksa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)