5 namigov za še boljši oralni seks

Z nekaj preprostimi začimbami mu pričarajte oralni seks, ki ga zagotovo ne bo nikoli pozabil.

6.7.2019 ob 4:05

par_seksi_seks_postelja_micna.jpg

To, da ima oralni seks v njegovih očeh prav posebno mesto, že veste. Zato ga večkrat razvajate z njim. Pa veste, kako mu pričarati nepozabne užitke? Nekaj namigov ima Your Tango.

Poskrbite, da bo v veselje obema

Naj nikar ne dobi občutka, da je vaše početje za vas naloga in ne nekaj, kar tudi vam prinaša veselje. Pomembno je, da se zaveda, da vam tedaj, ko ga razvajate z ustnicami, ni neprijetno in nelagodno.

Saj veste, z nekaj komplimenti, s sladkimi besedami, s katerimi mu na uho zašepetate, kakšen je vaš naslednji korak, z občudovanjem njegovega korenjaka, s pravo stimulacijo z rokami in z izrazi, s katerimi jasno kažete, da je dejanje prav tako v zadovoljstvo vam kot njemu, boste zagotovo dosegli pravi namen.

Seks je dejanje dajanja in sprejemanja ne glede na obliko akta. Če bo on vedel, da med oralnim dajanjem tudi sprejemate, boste zagotovo povzdignili njegovo razpoloženje ter občutke.

Podaljšajte njegov užitek

Užitki, ki jih zagotavlja oralni seks so tako izjemni, da si vsak moški želi, da bi trajali čim dlje. Res je, ni treba, da je vsak odnos pravi maraton, a zagotovo ne bo škodovalo, če boste zadeve vsake toliko malo zavlekli.

Zato osvojite tehniko odlašanja orgazma: ko začutite, da je ta čisto blizu, spremenite stimulacijo, ublažite zadeve in prekinite njegov telesni ter miselni tok.

Dlje, kot boste to počeli, boljša bo zanj celotna izkušnja in nedvomno bo boljši tudi končni rezultat.

Poskrbite za vlago

Občutki so tedaj, ko so zadeve spodaj navlažene, veliko močnejši in izdatnejši. Zato poskrbite, da bo teklo kot namazano. Z lubrikantom ali slino. Kakorkoli, le da bo dovolj vlažno in zato bolj učinkovito.

Uporabite moč besed

Pokažite, da ste navdušeni in da uživate. S stoki, mrmranjem, vzdihi, tudi z besedami. Malce porednega govora ne bo odveč. Ta vam lahko služi za neke vrste predah: ko se utrudite, se ustavite, ga poglejte v oči in mu povejte kaj začinjenega.

Ali ga samo vprašajte, kako se počuti, če mu je vaše početje všeč in bi rad še. Vsekakor je s pravimi besedami in zvoki oralnemu seksu mogoče dodati vrednost.

Dotikajte se ga po celem telesu

Seveda je glavna pozornost usmerjena na intimne predele. A tedaj, ko ga razvajate z ustnicami in rokami, ne pozabite na druge erogene točke na njegovem telesu:

na trebuh, vrat, bradavičke, stegna, zadnjico, presredek, lahko se spoznate z njegovo analno odprtino. Ne pozabite na moda, le ne bodite z njimi pregrobi.

Skratka, čeprav so pri oralnem seksu ključni vaše ustnice in njegov korenjak, naj sodeluje celo njegovo telo. Za še boljšo izkušnjo, ki je zagotovo ne bo pozabil.

Avtorica: M. FL.
Foto: Gettyimages


Priporočamo tudi: Tri začimbe za nepozaben oralni seks, o katerem bo še dolgo razmišljal Ali pa: 14 dejstev o oralnem seksu, ki vam jih (do danes) nihče ni povedal

Preberite še: 8 najpogostejših, z oralnim seksom povezanih težav


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)