41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Iskanje prave ljubezni ni lahko, kar dokazuje tudi zgodba moškega, ki pa ima zelo visoke kriterije.

19.5.2022 ob 8:59 | Foto: Gettyimages (fotografija je simbolična) | Avtor: M. FL.

41-letni devičnik išče ljubezen: »Želim, da je nedolžna«

Daniel Piechnick je 41-letni moški iz Adelaide v Avstraliji, ki še nikoli ni okusil spolnih radosti.  Z namenom najti pravo ljubezen je izdelal spletno stran z naslovom singleguyfromadelaide.com.

Profesionalni oblikovalec računalniških iger se je v lov za ljubeznijo podal že leta 2016, šest let kasneje še vedno išče inteligentno damo z istim nivojem spolnih izkušenj, kot jih ima sam, povedano drugače: devico.

V predstavitvenem videu pripoveduje, da ima sijajno življenje, pogreša pa nekoga, s katerim bi ga delil. Dodaja, da je bil večino življenja povsem predan karieri, kar je glavni razlog, da nikoli ni imel dekleta.

Nekdanji predsednik lokalnega kluba Mensa je poskrbel, da v očeh morebitnih kandidatk ne bi izpadel čudak:

"Upoštevajoč dejstvo, da bom, glede na okoliščine, v očeh mnogih videti bedak, mi ni težko pojasniti svojih namer," je povedal: "Sem povsem normalen, razumen ter na svoj način zanimiv moški. Saj ne, da se nikoli ne bi nobena zanimala zame, a to sploh ni pomembno," je pojasnil in dodal:

"Zavedam se, da ima večina ljudi moje starosti veliko več izkušenj od zgolj držanja za roke in poljubljanja, a iščem žensko, ki je v spolnosti doživela prav toliko, kot sem sam.

Razumem, da so imeli ljudje različne spolne izkušnje in so bili v odnosih, dobrih in slabih, ter nočem nikogar obsojati. Samo iščem nekoga, ki je kot jaz. Res je težko najti nekoga mojih let, ki še ni bil deležen seksualne izkušnje. A prav tega si želim, nekoga, ki bi šel z menoj od samega začetka in ki bi skupaj z mano osvajal nove izkušnje. Vse to so razlogi, zakaj sem sploh odprl to stran."

Danielova spletna stran vsebuje številne informacije o njegovih hobijih, poklicu, načinu življenja in temu, kaj pričakuje od svoje partnerke. Odprto ima celo knjigo gostov, v kateri lahko ljudje z vsega sveta zapisujejo svoje poglede na njegov položaj.

Različni odzivi

"Zelo neobičajno, a iskreno ti želim, da bi našel pravo. Vse najboljše s Poljske," je komentirala ena oseba.

"Videti si cool in spletna stran je genialna ideja. Srečno," je napisal drugi obiskovalec.

Medtem, ko mnogi podpirajo Danielov način iskanja ljubezni, nekateri na Redditu niso najbolj navdušeni nad njegovim pristopom, sploh pa ne nad njegovimi kriteriji, piše Daily Star.

Ena od žensk je tam objavila svojo osebno izkušnjo z njim:

"Prišla sem do zadnjega kroga, kar je on opisal kot konec svojega iskanja, a me je na koncu zavrnil zaradi preteklosti," je napisala in dodala: "Njegova merila so neverjetno visoka in zastarela, samo ena šibka točka je dovolj, da nekoga zavrne. Malo intimnejši stik z moškim v preteklosti je dovolj, da te odpiše."

"Dlje kot čaka, težje bo našel žensko, kakršno išče," je zapisala še ena dama in pojasnila: "Kaplja čez rob je bila, ko je hotel kontakt katere od mojih prijateljic, ki bi mu potrdile mojo seksualno preteklost. Mislim, da so njegova merila malo nesorazmerna z njegovim videzom, saj bi v najboljšem primeru lahko rekli, da je videti povsem povprečno."

A Daniel ni obupal in zainteresirane poziva, naj se mu oglasijo preko skypa, e-maila ali kontaktnega obrazca na njegovi spletni strani.

Preberite še: Prepovedana ljubezen: Poročila sem se z moškim, ki je prijateljici zlomil srce (resnična izpoved)

Morda vas zanima tudi: Miti o ljubezni, ki ovirajo zdravo razmerje (in sodoben način iskanja sorodne duše)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)