4 najboljše igračke za solo zadovoljitev

Obstajajo igračke, s pomočjo katerih je samozadovoljevanje mogoče povzdigniti na višjo stopničko.

15.8.2018 ob 3:50

zenska_telo_popek_micna.jpg

Nobenega dvoma ni, da tudi masturbacija lahko zapade v rutino. Potem, ko enkrat odkrijete tisto, kar vam res odgovarja, ostajate pri prijemih, ki vas zagotovo pripeljejo do cilja. S tem sicer ni nič narobe, a ker ni dvoma tudi v to, da je zadeve vedno mogoče izboljšati, poglejte nekaj nasvetov Cosmopolitana, s pomočjo katerih boste v svoji družbi uživali še bolj. Namig: morda boste morali po nakupih.

Nikoli ne podcenjujte lubrkanta

Bolj, kot bo vlažno, bolje bo. Da bodo zadeve tekle kot namazane, tudi tedaj, ko ste med rjuhami sami, uporabite lubrikant. Z njegovo pomočjo bo vse skupaj prijetnejše že od samega začetka, saj tudi tedaj, ko nožnica še ne bo čisto pripravljena, ne boste občutili trenja, ki lahko krati užitek.

Nasvet: izberite takšnega na vodni osnovi, saj je dobrodošel tudi tedaj, ko uporabljate spolne igračke.

Zgrabite klitoralni vibrator

Takole priporočajo strokovnjaki spletne strani Lovehoney: "Potem, ko so zunanji predeli vagine izdatno navlaženi, poskrbite, da bo v stanju pripravljenosti ščegetavček. Več krvi, kot bo priteklo vanj, občutljivejši bo in orgazem bo izrazitejši."

Torej: to lahko dosežete s prsti, lahko pa si pomagate z vibratorjem, ki je zasnovan posebej za draženje klitorisa. Priporočljiv je manjši, saj se boste z njim zlahka osredotočili zgolj na strateško točko.

Igrajte se umetnim penisom

Roke zmorejo veliko, niso pa vsemogočne. Svojim prstom zato pomagajte z umetnim penisom ali, če hočete, dildom. Z njim boste veliko lažje dosegli G točko, A točko in vse druge kotičke nožnice, kjer vibracije in dotiki tako prijajo.

Obliko prilagodite sebi, toplo priporočljiv pa je pripomoček, ki je zasnovan tako, da znatno stmulira točko G. Verjemite, njegova družba ne bo odveč.

Ne ignorirajte zadnjice

Če boste med masturbacijo pozornost namenili svojemu anusu, boste še okrepili občutke, ki vas med njo prevzemajo in tako bo zaključek lažje dosegljiv. Če ste za malo avanture, vključite vibrator, nanj nanesite lubrikant in ga prislonite ob analno odprtino. Če vas je nekoliko strah, si priskrbite posebne igračke, ki so namenjene stimulaciji anusa. Verjemite, ponudba je pestra, zagotovo boste našli zase najboljšo.

Pozornost namenite bradavicam

Ste vedeli, da obstajajo ženske, ki lahko orgazem doživijo zgolj s stimulacijo bradavičk? Morda vi mednje ne sodite, kar pa ne pomeni, da jih smete zanemariti. Med njihovo stimulacijo namreč nastaja oksitocin, hormon, ki je ključen za doseganje orgazma. Če ste malo leni in se vam z njimi ne ljubi ukvarjati, si nanje namestite ščipalke za bradavičke. Naj delo opravijo namesto vas.

Avtorica: M. FL.
Foto: Thinkstock

Preberite še: Miti o lezbičnem seksu ali pa To so 4 poze, ki ji zagotovijo orgazem

Priporočamo tudi: Kako ženski orgazem podaljšati na dolžino 1 minute (6 korakov)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)