17 smešnih in bizarnih razhodov

To so najbolj nenavadne zgodbe o razhodih. Nekateri so v njih vpletli celo svoje mame.

8.8.2019 ob 6:10 | Foto: Getty Images | Avtor: P. Pa.

Gotovo ste že kdaj slišali, da je razmerje razpadlo zaradi povsem bizarnega razloga. A nekatere zgodbe, ki govorijo o razhodih in so jih objavili na spletni strani Buzzfeed.com so res tako smešne in nenavadne, da jih še dolgo ne boste pozabili.

1.    Razšla sta se zaradi burgerja

Rekla je, da ga želi z gorčico, jaz pa sem ga naročil brez gorčice. Nekaj časa je strmela v burger in po prvem ugrizu dejala: »Želela sem majonezo«. Gledam jo in rečem: »Rekla si, da želiš gorčico,« ona pa odvrne, da je ne mara. V tistem trenutku, mi je bilo žal, zato sem ponudil, da ji kupim drugega. »Ne, dobro je. Pojedla bom tega.« Ko sem užival v burgerju, sem opazil, da še vedno strmi v svojega.« Še enkrat ji ponudim, da ji lahko naročim drugega, a vztraja, da ga bo pojedla. »Že pet minut gledaš v burger, kot da ti dolguje denar. Lahko ti kupim novega,« sem ji dejal, a dekle tega ni preneslo dobro. Odvihralo je iz restavracije in mi poslalo sporočilo. »Zaključila sva. Ne odstrani me na facebooku, te bom jaz, ko pridem domov.« No, s seznama prijateljev sem jo odstranil prvi in pojedel še njen burger.

2.    Z drugo seksal pred mano

Še bolj bizarna je zgodba dekleta, ki se je odločilo, da bo še enkrat poizkusilo s fantom, s katerim se je pred kratkim razšlo. S fantom sta odšla na zabavo k prijateljici, ki sta jo nedavno spoznala. Vsi skupaj so se napili, zato so se odločili, da bosta prespala tam. Prijateljica jima je ponudila svojo posteljo, sama pa se je namenila, da bo spala na kavču. »Sredi noči sem se zbudila, ker se je postelja nenavadno tresla. Pogledala sem na levo in videla, kako je prijateljica oblečena v spodnje perilo jahala mojega fanta in to le nekaj centimetrov stran od mene. Potisnila sem ju na tla in k sreči je bil drugi prijatelj že toliko pri sebi, da me je lahko odpeljal domov.«

3.    V baru si je našel drugo

Bila sem v zvezi s fantom, za katerega sem bila prepričana, da me ima iskreno rad. Nek večer sva se v baru dobila z njegovimi prijatelji, a po približno 30 minutah je izginil. Ko se je vrnil, mi je povedal, da je na stranišču seksal z neko žensko.

4.    Po razhodu na skupne počitnice

Teden pred odhodom na skupno križarjenje se je odločil, da je čas, da se razideva. Dejal je, da nisem tako velika ljubiteljica kave kot on, da se ne želim družiti z njegovo bivšo, motilo ga je tudi, da mi je všeč rap. Ker je bilo križarjenje že plačano in nisva mogla dobiti povračila denarja, sva se odločila, da vseeno greva. Najbolj smešno je to, da sta se razšla tudi prijateljica in fant, ki sta nameravala z nama na križarjenje. Zamenjali smo sobe in s prijateljico sva se imeli res enkratno.

5.    Razhod za darilo

Pustil me je na moj rojstni dan, tik preden je odšel na fakulteto. Peljal me je na kosilo in me pustil, še preden sva začela jesti. Najhujši del vsega skupaj pa je ta, da mi je podaril blazino, na kateri je pisalo ‘Always Look On the Bright Side of Life’.

6.    Nepričakovani obisk

Pustila sem ga, ko sem ga zasačila, da se je preko videoklica pogovarjal z drugimi dekleti in se pri tem samozadovoljeval. Čez nekaj mesecev, ko sem bila na zmenku in sva z drugim fantom gledala film, ga je moja cimra opazila na dvorišču. Izkazalo se je, da me je zalezoval. Cimra ga je preganjala po dvorišču in vpila za njim.

7.    Vzela sta si premor, on pa se je vmes poročil

Tri leta sva bila v zvezi, ko sva se odločila, da bi vzela premor. Sama nisem mislila, da je razhod dokončen, on pa je očitno drugače gledal na to. Po dveh mesecih sem opazila, da me je na facebooku blokiral. Prijateljica pa je opazila, da se je poročil z dekletom, s katerim je v srednji šoli hodil tri mesece. Ko sva se med najinim premorom večkrat slišala, ni nikoli omenil, da je skočil v zakonski stan.

8.    Mojo prijateljico je prosil, naj me pusti namesto njega

Ko sem bila v osmem razredu, sem približno tri tedne hodila s fantom, nato pa mi je nenadoma prenehal pisati. Tisti konec tedna sem prespala pri prijateljici, ko jo je moj fant poklical in jo vprašal, ali bi bila njegovo dekle. Ko mu je povedala, da sem še vedno njegovo dekle jaz, se je spomnil, da me je pozabil pustiti, zato jo je prosil, če lahko to opravi ona namesto njega. Tistega dne ga je nekam poslala, midve pa sva še danes prijateljici.

9.    Pustila me je njegova mama

Ko sem bila stara 15, on pa 17, naju je njegova mama peljala na kosilo. Po kosilu smo se odpravili k njemu, da bi gledala film. Ko je med vožnjo izjavil nekaj neprimernih, ga je mama vprašala, ali ima kondome. Začela sem se smejati in rekla, da teh ne bova potrebovala. Njegova mama je ustavila avto, jaz pa sem pojasnjevala, da jih ne potrebujeva zato, ker sva še otroka in ne bova počela nič takšnega. Zvečer je njegova mama poklicala mojo in ji dejala, da nisem dovolj zrela, da bi imela fanta. Naslednje jutro me je na hodniku v šoli ustavi in vprašal, ali me je mama informirala o tem, da nisva več par.

10.    Ustrašil se je družinskega srečanja

Nekaj dni pred praznikom so v mesto, kjer sem študirala, prišli moji trije bratje, da bi spoznali fanta, s katerim naj bi se poročila. Mama in bratje so čakali v restavraciji, fant pa me je prišel iskat v službo in me odložil pred restavracijo. Ponudil je, da bo sam parkiral avto in prišel za mano. Mislila sem, da je samo prijazen, saj je snežilo. Šla sem v restavracijo in čakala. Čakali smo več kot pol ure, a fanta ni bilo. Le kam je šel, smo se spraševali? Odpeljal se je na letališče in odletel v Tennessee, kjer je živela njegova družina. Tam je ostal štiri mesece.

11.    Ujet pod tušem

Bili smo na družinskih počitnicah, pustila pa sem ga, ko sem ga našla pod tušem z njegovo polsestro, ki je za nameček še vsaj deset let starejša od njega. Je tudi poročena in ima dva šoloobvezna otroka.

12.    Uničila je potovanje

Ravno sva se preselila v mesto, ki je bilo več kot tri tisoč kilometrov oddaljeno od najinih domov. Hodila sva leto dni, pol leta živela skupaj. Bila sva sredi road tripa, ko je dejala. »Res si krasen tip. Pomagal si mi, a na tej točki menim, da bi morala seksasti z bolj hudimi tipi«.

13.    Pretvarjal se je, da je gej

Bivši me je pustil tako, da se je pretvarjal, da je gej. Mislil je, da mi bo tako lažje. Vsem je povedal, kaj je storil, a nihče mi ni povedal. Podpirala sem ga vse dokler nisem izvedela, da prijateljem pošilja moja sporočila.

14.    Slabšega časa ne bi mogel izbrati

S fantom sva bila par dve leti, ko sem se odločila, da moram preveriti bulico, ki se je pojavila na dojki. Teden kasneje sem že imela predvideno operacijo. Poslal mi je sporočilo, da me ne more peljati v bolnišnico, a bo prišel pome. No, ni se prikazal. Dva tedna sta minila preden se je javil in mi v sporočilu napisal: »Odločil sem se, da ne želim biti s tabo.« Še zdaj ne morem verjeti, da so mi odstranili bulico, on pa mi niti ni mogel zaželeti sreče ali zdravja.

15.    Pokvarila sem mu najljubšo knjigo

Mesec dni pred najino peto obletnico je fant odšel s prijatelji na večerjo in se ni več prikazal. Po treh dneh se je končno spet pojavil, da bi se tudi uradno razšla. Morda sem pa zlobna jaz, saj sem mu takrat povedala vse, kar se je zgodilo v zadnji epizodi serije Igra prestolov. Vse skupaj je bilo še toliko huje, ker je ljubitelj knjig in je kar pet let čakal na razplet.

16.    Dal ji je črno vrtnico

Prijateljica je v srednji šoli dva tedna hodila s fantom. Ko ga je pustila, ji je na pragu domačih vrat pustil suho in črno vrtnico. Vse skupaj je bilo še bolj dramatično, ker je dodal tudi pesem.

17.    Strah ga je bilo, da se bo zredila nazaj

V srednji šoli sem bila res obilna. Deset let kasneje sem hodila s fantom in mu nato pokazala svoje stare fotografije. Teden dni po ogledu teh fotografij me je pustil, ker se je bal, da bi se zredila nazaj.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)