10 obveznih stvari, ki jih morate upoštevati pri oralnem razvajanju ženske (nasveti lezbijk)

Tedaj, ko z oralnim seksom razvajate svojo drago, morate upoštevati nekaj smernic, ki ji bodo zagotovile maksimalni užitek.

8.5.2019 ob 4:09

zenska_spolnost_orgazem_oralc.jpg

Študije dokazujejo, da heteroseksualne ženske okušajo znatno manj orgazmov kot tiste v homoseksualnih zvezah. Morda zato, ker partnerji prvih ne poznajo vseh skrivnosti, ki jih pripeljejo do popolnega užitka.

Zlasti, ko gre za oralni seks. Ta res ni visoka znanost, a dobro je poznati nekaj obveznih prijemov, ki zagotavljajo maksimalni rezultat.

Katere so tiste malenkosti, ki vodijo do pravega cilja, so za Huffington post razkrile ženske v istospolnih zvezah, ki se nedvomno na zadeve dobro spoznajo.

Nikoli se takoj ne lotite klitorisa

"Vzemite si čas. Ko se spustite do njenega mednožja, se nikar takoj ne lotite klitorisa. Razvajajte kotičke okoli njega, gradite spolno napetost in pričakovanje, spremljajte njene odzive ter ne bodite nestrpni. Predigra je tudi pri tej obliki spolnega odnosa zelo pomembna," Addicchun Sabra.


Ne uporabljajte samo jezika

"Pozabite na tisto, kar ste videli v porno filmih, kjer protagonisti uporabljajo zgolj svoj jezik. Globoko vdihnite in se strateškim delom približajte s celim obrazom: zmočite nos, brado, lica. Uporabite moč pritiska, izkoristite usta, izkoristite vse, kar vam je na voljo. Ter seveda ne pozabite na roke. Prsti so tudi v tem primeru dobrodošla pomoč," Chris Maxwell Rose.


Razmislite o položaju

"Če ona leži na hrbtu, svoji roki položite pod njeno zadnjico in tako njeno telo dvignite v položaj, v katerem bo stimulacija lažja, njeni užitki pa večji. S tem ne zgolj, da boste imeli lažji dostop do njene vagine, hkrati boste stimulirali tudi močno erogeno cono: zadnjico," spolna terapevtka Yana Tallon-Hicks.


Naj ve, da tudi vi uživate

"Ženske se veliko lažje sprostijo kadar nimajo občutka, da jih nekdo razvaja zgolj iz dolžnosti. Zato svoji dragi pokažite, da uživate tudi sami, da vam oralni seks prinaša svojevrstno zadovoljstvo in da se mu predajate z velikim veseljem," Kristen McKenzie.


Uporabite gibe, ki jih obožujete tudi sami

"Res je, da se zaradi različnega ustroja intimnih predelov oralni seks, s katerim vas razveseljuje ona, razlikuje od tistega, s katerim njo razvajate vi. A kljub temu lahko uporabite nekaj prijemov, ki jih obožujete sami: z ustnicami zaobjemite čim več njene vulve in izvajajte gibe, ki jih sicer pri vas uporablja ona. Na takšen način je mogoče stimulirati večji del njene intime kot zgolj z običajnimi kretnjami in drobna sprememba bo nedvomno prinesla velike učinke," spolna terapevtka Rae McDaniel.


Ne domnevajte, da ji je tisto, kar počnete, všeč

"Tako kot pri drugih oblikah spolnega odnosa tudi pri oralnem seksu velja, da je komunikacija ključna. Zato nikar ne domnevajte, da je tisto, kar počnete, njej pisano na kožo. Kakšno nevsiljivo vprašanje in upoštevanje njenih odgovorov je nedvomno na mestu," Anna.


Ko najdete tisto pravo, pri tem ostanite

"Potem, ko odkrijete gibe, pritiske in načine stimulacije, ki prinašajo njen pričakovani odziv, jih nikar ne spreminjajte. Ne bojte se, da bi zaradi uporabljanja ene in iste taktike seks postal dolgočasen. Rutina, ki vključuje tisto pravo, je več kot dobrodošla in smiselna," Skyler Ryan.


Bodite pozorni na dele, ki so najbolj občutljivi in pogoltnite slino

"Poznavanje njenega telesa in odkrivanje najobčutljivejšega dela je ključ. K temu nedvomno pripomore tudi pogovor o tem, kaj bi zanjo bilo idealno. Ne izgubljajte časa in ne tipajte v temi. In še nekaj: bodite pozorni na svojo slino. Naj za vraga ne teče po njenem hrbtu, raje jo sproti požirajte," Frankie Bashan.


Ne predvidevajte, da bo tisto, kar je zaleglo pri nekdanjih ljubimkah, idealno tudi pri sedanji

"Obstaja nešteto poti, ki vodijo do orgazma in dejstvo je, da je vsaka pripadnica nežnejšega spola zgodba zase ter da tisto, kar je do cilja pripeljalo nekdanje ljubimke, sedanje morda ne bo. Znova smo pri komunikaciji in spremljanju njenih odzivov. Ne zanašajte se na svoje izkušnje, temveč poiščite tisto, zaradi česar je tako posebna in drugačna," Amber Butts.


Ne mislite, da ste seksi božanstvo

"Samozavest je seveda dobrodošla lastnost tudi ko gre za seks. A prevzetnost in neomajna vera v svoje sposobnosti na drugi strani ne peljeta do željenega cilja. Zato: pozabite na prepričanje, da dobro veste, kaj ji bo pričaralo popolno izkušnjo. Sledite njenim namigom. Pa čeprav ne sovpadajo z vašimi preizkušenimi tehnikami," Brittany Ashley.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Thinkstock

Priporočamo tudi: Kivin-preprost trik, ki žensko do orgazma pripelje v treh minutah in 14 dejstev o oralnem seksu, ki vam jih (do danes) ni nihče povedal

Preberite še: Kaj v moških očeh izvrsten oralni seks ločuje od tistega, ki je zgolj dober


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)