Zvezdnika devet mesecev skrivala ime, Taylor Swift naj bi ga razkrila

V skladbi Betty je omenila imeni James in Inez. Njeni oboževalci so takoj zastrigli z ušesi in prišli na idejo, o kom govori.

29.7.2020 ob 5:50 | Foto: Mike Blake/GettyImages | Avtor: P. Pa.

Zvezdnika devet mesecev skrivala ime, Taylor Swift naj bi ga razkrila

V petek je Taylor Swift izdala nov album z naslovom Folklore, njeni najbolj zvesti oboževalci – swifterji, so nemudoma secirali skladbe in v besedilih iskali skrita sporočila, po katerih je Taylor tako zelo dobro znana. Tistim z najbolj izostrenim občutkom tako ni ušla skladba Betty, v kateri naj bi Taylor na subtilen način izdala skrbno varovano skrivnost Ryana Reynoldsa in Blake Lively. Ameriški People Magazin trdi, da se je teorija, da je Taylor razkrila ime njune tretje hčerke, potrdila.

Taylor je v skladbi, ki govori o najstniškem ljubezenskem trikotniku, omenila tri imena – Inez, James in Betty. Inez je ime petletni hčerki zvezdniškega para, njuna druga hčerka James pa ima tri leta in pol. Ime tretje deklice sta zvezdnika do zdaj uspešno skrivala več kot devet mesecev. Deklica je namreč prijokala na svet 4. oktobra lani.

Pri ameriškem People Magazine navajajo vir, ki je razkril, da je Taylor skladbo Betty res poimenovala po tretji Reynoldsovi hčerki. Zvezdnika uradno tega še nista potrdila, a pri reviji vztrajajo, da imajo zanesljiv vir, ki zelo dobro pozna vse tri zvezdnike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoom TV International (@zoomtvinternational) on

Če je res, da je Taylor izdala ime njune tretje hčerke, pa je bilo očitno vse skupaj dogovorjeno, saj ni videti, da bi bila igralca zaradi tega slabe volje. Še več, Blake je nad najnovejšim albumom Taylor Swift naravnost navdušena. Prijateljico je javno pohvalila na instagramu, teorije o imenu ni komentirala. Zapisala je le, da je novi album tako kot Swiftova sama, poln srčnosti, duše, humorja, strasti, inteligence, duhovnosti, muhavosti, realnosti, domišljije, moči, ranljivosti in predvsem ljubezni.

S kom je sodelovala?

Ni pa teorija o Betty edina, o kateri razpravljajo pevkini oboževalci. Veliko pozornosti je pritegnil tudi skrivnostni William Bowery, ki se je skupaj s Taylor podpisal pod dve njeni skladbi, ena izmed teh je ravno Betty. Oboževalci so prepričani, da je ime izmišljeno in da gre za psevdonim, za katerim se skriva pevkin fant Joe Alwyn. Oboževalci pravijo, da je dokaz za to dejstvo, da sta se Taylor in Alwyn leta 2016 sestala v hotelu Bowery, William pa je ime Alwynovega pradedka, ki je bil skladatelj, komponist in glasbeni učitelj. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Priporočamotudi: Sophie Turner in Joe Jonas dobila hčerko, kdaj bo zibal tretji brat

Priporočamo še: Počitniška vila za dve družini

Preberite še: Pod drobnogledom: Skrivnostni simboli v novem videospotu Taylor Swift


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)