Kdo je mala Emme, ki je zasenčila J.Lo in Shakiro? (VIDEO)

Vse o 11-letni deklici, ki je presenetila na Super Bowlu.

3.2.2020 ob 12:05 | Foto: Reuters | Avtor: P. Pa.

Kdo je mala Emme, ki je zasenčila J.Lo in Shakiro? (VIDEO)

Ameriški Super Bowl je svojevrsten dogodek leta, a poleg športnih navdušencev na svoj račun pridejo tudi glasbeni navdušenci. Glasbeni šov med polčasom namreč velja za enega najbolj pričakovanih glasbenih nastopov leta. Letos so bile zvezde večera Shakira, Jennifer Lopez in njena 11-letna hčerka Emme Maribel Muñiz, ki je samozavestno in suvereno zapela Let's Get Loud in Born in the U.S.A.

In kdo sploh je Emme? 11-letnica je hčerka Jennifer Lopez in Marca Anthonyja, ki je že večkrat dokazala, da ima izjemen glasbeni potencial in talent. Da malo Emme zanima glasbeni svet in da si želi po maminih in očetovih stopinjah, je zdaj gotovo jasno že vsem, ki vsaj malo spremljajo J.Lo. Lansko leto je navdušila, ko je njena mama objavila priredbo uspešnice If I Ain't Got You. Na odru pa se ji je Emme pridružila tudi v Los Angelesu, ko je z njo zapela Limitless.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Emme ima nekaj minut mlajšega bratca Maxa. Rojena sta bila 22. februarja 2008 v New Yorku. Izjemne pevske sposobnosti naj bi imel tudi mali Max.

V enem izmed intervjujev je J.Lo razkrila, kako je izvedela, da pod srcem nosi dvojčka. »Zdravnik me je vprašal, ali vidim majhno riževo zrno na ekranu in rekel, to je dojenček. Nato je nadaljeval: »Ali vidite drugo majhno zrno? No, to je drug dojenček.« Rekla sem: »Kaj?« In se začela histerično smejati. Samo smejala sem se, sploh nisem mogla verjeti,« je povedala pevka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Na odru z mamo

Čeprav deklica deluje na odru povsem domače, pa je v nekem posnetku, ki ga je objavila J.Lo razkrila, da ni bilo vedno tako. »Ko sem bila mlajša, mi je bilo res neprijetno peti pred drugimi. Zdaj mi je na odru všeč. Med vsakim nastopom gledam drugam in gledam, kdo je za mano. Najbolj mi je všeč, ko vidim, da je za mano mama,« je dejala.

O morebitni glasbeni karieri svoje hčerke, je večkrat spregovorila tudi J.Lo, ki je dejala, da ne ve, ali bo šla po njenih stopinjah, a da je že zdaj jasno, da ima glasbo v genih. »Zanjo je to popolnoma naravno. Nekatere ljudi preprosto postaviš tja in veš. Ona je mini jaz,« je dejala in dodala, da ima izjemen glas, za katerega se lahko zahvali očetu Marcu Anthonyju. »Emme je od nekdaj pela. Spomnim se, da je kot dojenček v posteljici mrmrala melodijo. Gledala sem jo in spraševala Marca, ali je to petje.«

Nastop, za katerega ne dobijo plačila

V minulih letih so mediji poročali, da je 15-minutni glasbeni spektakel stal vrtoglavih 10 milijonov dolarjev. A letos Shakira in J.Lo za nastop od zveze NFL naj ne bi prejeli plačila, saj je zveza v minulih letih prišla do zaključka, da je že sam nastop za izvajalce dovolj velika čast. Izkušnje so namreč pokazale, da se je vrednost izvajalcev, priljubljenost in predvajanje njihove glasbe po nastopu drastično dvignilo. Na primer, prodaja je Justinu Timberlaku na dan nastopa zrasla za kar 534 odstotkov. Podobne učinke pa so zaznali tudi Lady Gaga in Maroon 5.

J.Lo in Shakira naj bi bili še posebej počaščeni, saj sta prvi predstavnici latino skupnosti, ki sta dobili priložnost za nastop. »Navdušeni sva, da bova v 15 minutah predstavili praznovanje naše kulture. Neverjetno bo in imeli se bomo super. To je tudi moj cilj – da bo zabavno in da se bodo tudi drugi zabavali,« je dejala pred nastopom za US Weekley J. Lo.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)