Znana Slovenka javno izlila čustva: Najini zadnji dnevi v dvoje

Lea Filipovič bo kmalu postala mamica. V zadnjih dneh v dvoje je javno razkrila, kakšen partner je v resnici njen Anže.

1.2.2023 ob 11:01 | Foto: Instagram | Avtor: N. B.

Znana Slovenka javno izlila čustva: Najini zadnji dnevi v dvoje

Priljubljena slovenska vplivnica in vlogerka Lea Filipovič, ki ustvarja pod imenom Lepa afna, je lani sporočila veselo novico, da s partnerjem Anžetom Leskovarjem pričakujeta otroka. Veselo novico je sporočila med dopustom, objavila pa je tudi posnetek, kako Anže poljublja njen nosečniški trebušček, in zapisala, da je otrok že zdaj zelo ljubljen.

Lea je nato o začetkih nosečnosti spregovorila tudi na spletnih omrežjih, kjer je priznala, da je v devetih nebesih. »To je bil naval čustev, ki so me preplavila. Nikoli se nisem počutila tako srečno,« je iskreno priznala, kako se je počutila, ko je test pokazal, da je noseča.

Meseci minevajo in parček že odšteva dneve do predvidenega datuma poroda. Ob tej priložnosti je na instagramu objavila čudovito nosečniško fotografijo, ob njej pa svojemu srčnemu izbrancu namenila besede, ki sežejo do srca:

»Najini zadnji dnevi v dvoje. V teh letih sem bila deležna tvoje brezpogojne ljubezni. Si partner, ki je hkrati tudi moj najboljši prijatelj in vedno opremljen s pravim in modrim nasvetom. Tvoja mirnost in potrpežljivost sta jang mojemu ognjenemu značaju. Po 13 letih mi še vedno, dnevno, poveš kako lepa sem ti in kako zelo me imaš rad. In zdaj prihaja še ena, ki bo deležna tega tretmaja. Hvala bogu, da je pol mene in pol tebe, sicer bi bila ljubosumna,« je zapisala čustvena Lea, ki bo kmalu dobila najlepši naziv na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna)

Preberite še: Nepričakovana odločitev nekdanjega predsednika Boruta Pahorja

Morda vas zanima tudi: Ganljiva objava soproge težko bolnega Bruceja Willisa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)