Srečno zaljubljena Lady Gaga in kdo je moški, ki ji je ukradel srce

Novo romanco je Lady Gaga potrdila tudi z objavo na Instagramu.

4.2.2020 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Srečno zaljubljena Lady Gaga in kdo je moški, ki ji je ukradel srce

Lady Gaga ima novo ljubezen. Pred nastopom, ki ga je imela v Miamiju pred Super Bowlom, so jo budne oči oboževalcev ujele, kako se na balkonu hotela predaja objemom in poljubom podjetnika Michaela Polanskyja, diplomanta z univerze Harvard in direktorja fundacije Parker.

Ta se na pobudo njenega ustanovitelja Seana Parkerja posveča štirim ključnim področjim življenja: znanosti o življenju, globalnemu javnemu zdravju, državljanski angažiranosti in umetnosti.

Sicer to ni prva priložnost, ko se je Lady Gaga v javnosti pojavila z novim spremljevalcem in sprožila nemalo ugibanj o svojem romantičnem življenju.

Prvič je bilo Michaela v njeni družbi opaziti na novoletni zabavi v Las Vegasu. Da je njuna ljubezen resnična, pa dokazuje tudi pevkina prisrčna objava na Instagramu, s katero je potrdila, da je našla srečo v dvoje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

"Zelo sva se zabavala v Miamiju," je zapisala pod fotografijo in dodala: "Pozdrav vsem mojim malim pošastim in oboževalcem. Najboljši ste!"

Romanca med Lady Gaga in Polanskyjem je vzniknila manj kot leto potem, ko je ona februarja lani razdrla zaroko z nekdanjem zaročencem Christianom Carinom. Po njunem razhodu so se pojavila ugibanja o naklonjenosti med Lady in Bradleyem Cooperjem.

Soigralca v filmu Zvezda je rojena sta govorice o tem, da nista zgolj prijatelja, zanikala in dejala, da je bila njuna naloga občinstvo prepričati, da sta zaljubljena, kar jima je očitno tudi uspelo, a vse je bilo le del igre.

Preberite še: Lady Gaga o romanci z Bradleyem Cooperjem: Uspelo nama je

Morda vas zanima tudi: Mama Lady Gaga o tem, kaj je v srednji šoli doživljala njena hči (in kako je to vplivalo nanjo)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)