Prijateljica razkrila: Ivana Trump je umrla le nekaj ur pred uresničitvijo te velike želje

Nedvomno je bila smrt Ivane Trump, ki se je nepričakovano poslovila v 73. letu starosti, za vse - zlasti pa za njene bližnje - veliko presenečenje.

15.7.2022 ob 10:56 | Foto: Profimedia | Avtor: M. FL.

Prijateljica razkrila: Ivana Trump je umrla le nekaj ur pred uresničitvijo te velike želje

Zadnja leta je bivša soproga Donalda Trumpa preživljala umaknjena od oči javnosti v krogu najožjih prijateljev ter družine, se pa je izjemno veselila težko pričakovanih počitnic, je razkrila njena tesna prijateljica Nikki Haskell:

"Strogo je upoštevala zaščitne ukrepe med pandemijo covida in res ni hodila nikamor. Tragično je, da je preminula komaj en dan pred uresničitvijo velike želje - da gre končno spet na počitnice.

Nanje bi se odpravila prvič, odkar se je svet zaradi koronavirusa ustavil. Nameravala je oditi v Saint-Tropez v Franciji. Jutri bi morala odpotovati," je skrušena prijateljica povedala za The New York Post in dodala:

"Za januar sva načrtovali tudi potovanje okoli sveta, ki naj bi trajalo dva meseca. Ne morem verjeti, da se nič od tega ne bo zgodilo. Res se je veselila obiska Evrope."

Haskellova je povedala še, da je Ivana zaščitne ukrepe proti širjenju Covida vzela zelo resno: "Tudi potem, ko so se nekoliko sprostili, je močno omejila gibanje. Praktično nikamor ni hodila. Občasno je obiskala le restavracijo v njeni soseski. To je bilo vse."

Restavracija, ko jo je Ivana obiskovala, se imenuje Altese Ristorante, nazadnje pa je bila v njej manj kot 24 ur pred smrtjo.

Lastnica lokala Paola Alavian je za US Sun zaupala, da je bila dobro razpoložena, čeprav je bila videti nekoliko utrujena.

"Vedno, ko je prišla, je vprašala, kako gre," se je Alavianova spominjala v solzah: "Vselej je bila prijazna in nas je podpirala. Velikokrat sva se zapletli v pogovor. Njena smrt je res velik šok. Bila je čudovit človek in res dobra oseba. Vsem tu je bila mama."

"Vsi jo bomo pogrešali"

Ivano so včeraj popoldne po lokalnem času našli na njenem domu v New Yorku ob vznožju stopnišč, vzrok smrti trenutno še ni znan, pristojni organi še ugotavljajo, ali je bil tragični dogodek posledica padca.  

"Naša mama je bila izjemna ženska: poslovna sila, svetovno priznana športnica, izjema lepotica, ljubeča mati in prijateljica. 

Ivana je bila bojevnica. Pobegnila je pred komunizmom in cenila je to deželo. Svojim otrokom je privzgojila sočutje, odločnost in tenkočutnost. Močno jo bodo pogrešali njena mama, trije otroci in deset vnukov," se je glasila izjava družine Trump.

Na družabnem omrežju Truth Social ji je zapis namenil tudi bivši soprog Donald, ki je zapisal, da je bila čudovita, lepa in posebna ženska ter dodal, da so bili njen ponos njeni trije otroci: Donald mlajši, Ivanka in Eric.

Čustvene besede na instagramu ji je posvetila hči Ivanka: "Mama je bila briljantna, očarljiva, strastna in poredno zabavna. Bila je poosebljenje moči, vztrajnosti in odločnosti. Živela je na polno," je zapisal in zaključila: "Za vedno jo bom pogrešala. Za vedno bo ostala v naših srcih in spominu."

Hči je bila ob novici o smrti mame zelo prizadeta, saj sta bili - kot so razkrili prijatelji - resnično zelo povezani.

Povzeto po portalu NZ Herald

Preberite še: Zadnji dom princese Diane: neobičajen kraj, ki so ga videli le redki

Morda vas zanima tudi: Urška Žigart o strtem srcu in Tadeju Pogačarju: Trudila sva se leto in pol ...


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)