Ni tako črno: modni oblikovalci spregovorili o Melanii Trump

Če je sprva bilo videti, da nihče noče oblačiti Melanie Trump, se zdaj že kaže drugačna slika.

6.12.2016 ob 7:02

melania.jpg

Melania Trump bo s tem, ko bo postala prva dama Združenih držav Amerike, postala tudi modna ikona po kateri se bodo zgledovale mnoge ženske.

Njen slog je eleganten in prefinjen, tega ji ne more nihče oporekati, a nekateri priznani modni oblikovalci so še preden je prevzela svoj položaj, odrekli sodelovanje z njo. Če je takoj po volitvah delovalo, da bo s težavo našla oblikovalca, ki bi jo želel oblačiti, se zdaj stvari umirjajo in vse jasneje je, da bo Melania po svetu še naprej hodila oblečena v priznane modne znamke.

Sophie Theallet je v pismu, ki je zaokrožilo po spletu zapisala, da Melanie ne želi oblačiti. Prvi, ki je stopil v bran Melanii je bil Tommy Hilfiger. Zdaj pa so spregovorili še ostali.


In kaj so rekli?

Joseph Altuzarra: "Ne želim oblačiti ljudi, s katerimi se ne strinjam."

Thom Browne: "Iz spoštovanja do položaja prve dame Združenih držav Amerike, bi mi bilo v čast, da bi lahko oblikoval oblačila za katerokoli prvo damo."

Carolina Herrera: "Mislim, da bodo po dveh ali treh mesecih pristopili do nje, saj gre za modo. Videli boste, vsi bodo oblačili Melanio, saj predstavlja Združene države Amerike."

-->Kaj je dejal Tommy Hilfiger, preverite tukaj.

RTSIMBV.jpg

Tom Ford: "Že pred leti so mi ponudili, da bi oblekel Melanio Trump, pa sem zavrnil Ni ravno po mojem okusu."

Marc Jacobs: "Nimam namena oblačiti Melanie Trump. Niti nisem videl pisma, ki ga je napisala Sophie Theallet. Osebno bi raje namenil energijo temu, da pomagam tistim, ki jim škoduje Donald Trump in njegovi podporniki."

Diane von Furstenberg: "Donald Trump je bil izvoljen za predsednika. Melania si tako kot ostale prve dame pred njo, zasluži spoštovanje. Naše poslanstvo v modni industriji je, da promoviramo lepoto, inkluzivnost in raznolikost. Vsi moramo biti čim boljši in vplivati z našim vzorom."

Marcus Wainwright, Rag & Bone: "Bilo bi hinavsko, če bi zavrnili Melanio. Če pravimo, da smo za vključevanje in želimo narediti Ameriko spet veliko, potem moramo to postaviti pred osebna politična prepričanja."

Vera Wang: "Do zdaj nas iz Trumpove administracije še niso kontaktirali. A prva dama bi morala podpirati ameriško modo tako, kot jo je njena predhodnica."

Avtor: P. Pa.
Foto: Reuters, AP


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)