Williamova izpoved pred 40. rojstnim dnevom: Najin odnos še nikoli ni bil slabši

Prestolonaslednik bo v torek praznoval okrogli jubilej. V javnost prišla njegova izpoved o bratu Harryju.

18.6.2022 ob 8:05 | Foto: John Silbey, Gareth Fuller/Reuters | Avtor: Š. R.

Williamova izpoved pred 40. rojstnim dnevom: Najin odnos še nikoli ni bil slabši

Po nedavnem obisku princa Harryja in njegove žene Meghan Markle na kraljevem dvoru, so se očitno znova odprle stare rane. O njih je s prijateljico spregovoril princ William, ki bo sicer v torek praznoval 40. rojstni dan.

Kot poročajo angleški mediji, je o odnosu s Harryjem dejal, da »še nikdar ni bil slabši«. »Zaradi brata je po eni strani žalosten, ker je odšel, po drugi strani pa jezen, zaradi česar je Harry storil. Zares ga ima rad in še vedno čuti, da je poleg žene Kate, edini, ki zares razume njegovo življenje.«

»Toda nekaterih stvari enostavno ne bi smel narediti. In Harry je 100-odstotno prekoračil mejo,« je po poročanju Daily Maila dejal prijateljici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Platinum Jubilee Pageant (@platinumjubileepageant)

Njun odnos se tako očitno ni popravil med zadnjim obiskom, njuni prijatelji pa ob tem priznavajo, da oba nosita del krivde. »William je človek načel in verjame, da je Harry prestopil mejo, ko je javno nizal obtožbe na račun družine, ob čemer je vedel, da je edina možnost, da molči, če ne želi spet postati predmet javne obravnave.« Drugi v vrsti za prestol ne mara drame, Harry pa je zanjo poskrbel, ko je umazano perilo začel prati v javnosti.

William se je vse od Harryjeve selitve precej zbližal tudi z očetom Charlesom, ki so ga Harryjeve obtožbe še posebej prizadele. Prav tako Harryju zameri, da je v nastopu pri Oprah ponižal njegovo ženo Kate, v zvezi z njenim sporom z Meghan. »Mislim sicer, da se bosta v prihodnosti spet zbližala, toda za zdaj še ne. William celo pravi, da Harry živi v nekem drugem vesolju. Si pa hkrati želi, da bi bil srečen. Enkrat, ko bo Harry nekal dvigovati prah v zvezi z družino, mu bo verjetno odpustil in šel dalje.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Preberite še: Kate in William se selita, to je škandalozna preteklost njunega novega doma

Morda vas zanima tudi: Vzgojni prijemi princa Williama in Kate Middleton na udaru

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)