Will Smith odkrito o odprtem zakonu in fantazijah o Halle Berry

Igralec Will Smith je spregovoril o odprtem zakonu, ki ga imata z Jado Pinkett Smith.

29.9.2021 ob 5:10 | Foto: Reuters | Avtor: Da. M.

Will Smith odkrito o odprtem zakonu in fantazijah o Halle Berry

Priljubljeni igralec Will Smith se novembra odpravlja na turnejo, kjer bo predstavil svojo knjigo Will, v kateri se po njegovih besedah povsem odpira bralcem. Velik del govori tudi o zakonu z igralko Jado Pinkett Smith. Za njun zakon je znano, da je odprt, v intervjuju za GQ pa je Smith še bolj podrobno predstavil svoj pogled na razmerja.

Njuno razmerje je bilo sprva monogamno, a sčasoma sta si, kot pravi Will, postala dolgočasna in očitno sta morala nekaj spremeniti. V pogovoru je razkril, da sta on in njegova soproga v času njunega zakona imela odnose z drugimi.

»Jada nikoli ni verjela v konvencionalni zakon. Nekateri člani njene družine so imeli odprte veze, odrasla je v okolju, ki je bilo zelo drugačno od okolja, v katerem sem odraščal sam. Imela sva veliko dolgih pogovorov, o tem, kakšen je idealni odnos. Najdaljše obdobje najinega odnosa je temeljil na monogamiji, a najinega odnosa nisva imela za popolnega,« je dejal Smith.  

Lansko leto sta bila hollywoodska zakonca v središču pozornosti, potem ko je glasbenik August Alsina potrdil, da je Will Smith sprejel in blagoslovil njegovo vezo z Jado. Sprva je igralka vse skupaj zanikala, a kasneje le priznala novo ljubezensko zgodbo. Will in Jada sta se takrat tudi razšla. »Drug drugemu sva zaupala in si dala svobodo, da vsak od naju najde svojo pot. Najin zakon ne more biti zapor,« pravi svetovno znani igralec. »No, seveda takšne poti ne predlagam vsakomur, saj ne deluje pri vseh. A svoboda, ki sem jo izkusil in ki sva jo nudila drug drugemu ter brezpogojna podpora, to je zame največja definicija ljubezni.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Will Smith in Jada Pinkett sta se poročila leta 1997, skupaj imata dva otroka, Smith pa ima še sina iz prvega zakona. Govorice o tem, da imata odprto razmerje so se pojavile leta 2013, ko je Jada za Huffington Post dejala: »Will je svoj človek. Tu sem kot njegov partner, a on je svoj človek. Ima vso svobodo, ki jo svet ponuja.«

Igralec je v intervjuju za novembrsko izdajo revije GQ spregovoril tudi o svojih fantazijah z drugimi ženskami in povedal, da se je o tem pogovarjal s terapevtko za intimne odnose Michaelo Boehm. Spregovoril je, da je njegova največja želja imeti harem deklet in celo napravil seznam potencialnih kandidatk, ki bi jih poklical, a je na koncu ugotovil, da ta ideja ni prav dobra. Sta pa na tem seznamu igralka Halle Berry in balerina Misty Copeland.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

»S terapevtko sva veliko delala na tem, sprejel sem, da je povsem ok, da sem kdor sem in tudi kdor sem bil. Ok je tudi, da si mislim, da je Halle dobra ženska. Ne pomeni, da sem slab človek, če sem poročen in si mislim, da je Halle čudovita,« je svoje terapije strnil Will.

Preberite še: Angelina Jolie na drugem zmenku: Kdo je moški, ki bi lahko zasedel mesto Brada Pitta

Morda vas zanima tudi: Šušljanje v Hollywoodu: Sta Demi in John nov zvezdniški par?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)