Dolgoletna plesna ljubezen je končana, Ana Klašnja samska

Ena najbolj znanih balerin in izkušeni koreograf sta se razšla.

28.9.2021 ob 10:15 | Foto: Črt Piksi | Avtor: Da. M.

Dolgoletna plesna ljubezen je končana, Ana Klašnja samska

Balerina in žirantka šova Slovenija ima Talent Ana Klašnja se je razšla s plesalcem in koreografom Miho Krušičem. O njunem razhodu se je že nekaj časa govorilo, zdaj pa je Ana za Svet24 govorice potrdila.

»Tega raje ne bi komentirala, gre za vdiranje v zasebnost. Res sva šla narazen, lahko pa povem, da se dobro razumeva, a to so stvari, ki so intimne in o katerih z mediji ne razglabljam,« je dejala.

Pred dnevi nam je v intervjuju za Mično o prepletanju družine in plesa dejala to: »Vedno sem govorila, da ne bi želela partnerja v baletu. Ne morem si predstavljati, da delaš s človekom in ga gledaš 24 ur na dan. Po drugi strani pa imeti partnerja, ki bi imel nek povsem drug poklic in ne bi niti malo razumel tega sveta, pa bi tudi bilo težko. Težko bi me razumel.«

Poudarila je tudi, da jo je Miha v času njene kratke porodniške odsotnosti, skupaj imata namreč sina Jašo, ves čas podpiral pri njeni odločitvi, da se na odre vrne prej kot po enem letu. »Odškrnila sem si ta privilegij, da bi uživala v porodniškem dopustu. Ravno zato, ker se mi je tako mudilo nazaj. Rekla sem si, da bom plesala še maksimalno deset let in nisem želela biti celo leto doma. Vsi so mi govorili, da mi bo žal. In res mi je bilo.« 

 »Toda v tistem trenutku na svetu ni bilo človeka, ki bi me prepričal o nasprotnem. Na koncu, ko so videli, kakšno je moje stališče, pa so me pri tej odločitvi tudi podprli. Moji najbližji, predvsem partner Miha (Krušič, op. p.). On me je popolnoma razumel, a se hkrati bal zame. Prekmalu sem šla delat in zato potrebovala še več časa, da sem se sestavila. Če bi bila še enkrat v taki situaciji, bi ravnala drugače. Vse bolj se zavedam, kako lepo je imeti otroke, želela bi si, da bi bolj intenzivno uživala v vsakem trenutku. Toda tega prej ne veš,« nam je zaupala.

Celoten intervju si preberite tukaj

Preberite še: Pogumna z alopecijo: Nimam las, a z lasuljo bi izdajala samo sebe

Morda vas zanima tudi: Ajša Sivka, 16-letnica, ki jo je v Francijo povabil Tony Parker #intervju


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)