Urban podrobno opisal trenutek, ko se je zaljubil v Ano Roš

Ana Roš in Urban Stojan sta odkrito spregovorila o trenutku, ko sta s spoznala, dnevih, ki so sledili in prihajajoči poroki, ki se bo zgodila na silvestrovo.

4.12.2022 ob 12:32 | Foto: Voranc Vogel | Avtor: S. S.

Urban podrobno opisal trenutek, ko se je zaljubil v Ano Roš

Sedmega oktobra dopoldne, tik pred odprtjem pekarne v Ljubljani, je Ana Roš novinarki OnePlus razlagala, kako verjame, da bo srečala sanjskega moškega. Ni vedela, da bo še isti večer prisedla k njegovi mizi. Z Urbanom Stojanom se bosta poročila na silvestrovo. Da, že konec tega meseca in še to se jima zdi, da se malo vleče.

Svoje ljubezni že od samega začetka ne skrivata, o svojem odnosu pa sta zdaj spregovorila tudi v intervjuju za NeDelo, v katerem je Urban podrobno opisal trenutek, ko se je zaljubil v Ano Roš:

"Pred leti sem bil na neki konferenci v Budimpešti, kjer so pripravili nagradno igro: vsi udeleženci so v stekleno bovlo vrgli vizitko, izžrebani zmagovalec bi dobil zanimivo izobraževanje. Res sem si ga želel. Po treh dneh so bovlo prinesli na oder – in mene je prvič prešinil občutek vedenja. Trdno sem vedel, da bom izžreban, kar vstal sem in sva proti bovli sočasno šla jaz in gospa, ki naj bi šele žrebala. Kaj naj rečem: res je poteg­nila mojo vizitko.

Ta ista energija in občutek sta me potem obšla še nekajkrat.

V petek, ko sva se spoznala z Ano, sem se zbudil na Dunaju, kjer sem bil tiste dni službeno. Najprej sem pomislil, da je to tudi čez vikend lepo mesto – lahko greš v Albertino, na kak klubski jazz koncert –, a me je nekaj nenavad­no vleklo v Ljubljano. Na avtocesti pri Gradcu me je spet preplavil občutek vedenja: »Danes boš nekoga spoznal.«

Pridem torej domov, zvečer pa s prijateljem Jasonom na Odprto kuhno. Sprva sem pogledoval naokrog, kje je zdaj kdo, ki ga bom spoznal, potem smo se zagovorili in sem pozabil. Čez čas smo se preselili v TaBar, lokal se je že izpraznil, le naša družba je še sedela za mizo. Ura je bila dvajset minut do polnoči, ko je vstopila.

Pogledal sem jo in pomislil: »Ana Roš. Itak je poročena. Ampak najbrž se bomo vsaj zanimivo pogovarjali.«

Na koncu so se ljudje v najini družbi začeli počutiti kot kos pohištva – »kot stol, na katerem sedim,« je izjavil Jason – in počasi odšli domov, kajti zares sva se pogovarjala samo še midva. Potem je zazehal še lastnik in naju prosil, ali lahko odideva tudi midva, da lahko zaprejo."

Kako se je nato odvijal večer, kako sta spoznala družini in kako bo videti njuna poroka na silvestrovo, si preberite TUKAJ - na delo.si.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)