Prvo božično darilo za Archieja Harrisona

Princ Harry in Meghan Markle sta prejela božično darilo v počastitev prvega božiča njunega sina Archieja.

29.11.2019 ob 5:25 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Prvo božično darilo za Archieja Harrisona

Do božiča so še štirje tedni, a zdi se, da je Božiček pohitel, ter vojvodi in vojvodinji Sussex poslal zgodnje darilo v počastitev prvega božičnega dne njunega prvorojenca Archieja.

Nedvomno bo za Meghan in Harryja največji krščanski praznik v letu 2019 nekaj posebnega, saj ga bosta prvič praznovala kot starša, ob tej priložnosti jima je podjetje Harrow &Green poslalo darilo, ki bo primerno obeležilo to priložnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harrow & Green (@harrowandgreen) on

In sicer lično, osebno darilno vrečo z natisnjenim imenom obdarovanca in napisom Otrokov prvi božič (Baby's first Christmas), piše Hello.

Zlahka si je zamisliti Meghan, kako vanjo polaga igrače in napolnjeno postavi pod praznično drevo.

Tudi vojvoda in vojvodinja Cambridge sta bila deležna takšne pozornosti lani, ko je Božička prvič dočakal njun najmlajši otrok princ Louis, starejšima, princu Georgu in princesi Charlotti pa sta leta 2016 takšni darilni vrečki priskrbela sama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harrow & Green (@harrowandgreen) on

Zakonca Sussex sta trenutno na počitnicah, ki bodo trajale šest tednov in med katerimi naj bi skupaj s sinom odpotovala v Združene države Amerike ter obiskala mamo vojvodinje, Dorio Ragland.

Par božiča ne bo preživel v družbi kraljice na posestvu Sandringham, temveč ga bo dočakal z Meghanino mamo, ni pa še povsem znano, ali ga bo obeležil na svojem domu Frogmore Cottage ali v tujini.

93-letna monarhinja odločitev vnuka in njegove soproge razume ter podpira, tako kot je leta 2012 in 2016 podprla Williama in Kate, ko sta se odločila božič preživeti s staršema vojvodinje, Carole in Michaelom Middletonom.

Preberite še: To so stroga pravila, ki jih morajo upoštevati sosedje princa Harryja in Meghan Markle

Morda vas zanima tudi: Takšen očka je princ Harry (razkril njegov dobri prijatelj)

Na Oniplus lahko preberete še novico od Archijeve mame. Bo kmalu postal veliki bratec?: Je Meghan že v drugo noseča? Porod načrtuje v ZDA

Ob prihajajočih prazničnih dneh pa skočite še na Deloindom: 10 izdelkov iz Ikeinih prazničnih kolekcij za popestritev okrašenega doma


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)