Takšne so bile tekmovalke Sanjskega moškega preden so prišle v šov (FOTO)

Nekatere so se po vstopu v šov in po tem, ko so postale znane širni Sloveniji precej spremenile.

15.6.2021 ob 5:15 | Foto: osebni arhiv deklet, instagram, Pop TV | Avtor: P. Pa.

Takšne so bile tekmovalke Sanjskega moškega preden so prišle v šov (FOTO)

Od 23 deklet, ki se jih je podalo v boj za srce sanjskega moškega, jih v šovu ostaja še devet. Tako kot sanjski Gregor Čeglaj priteguje pozornost celotne Slovenije, vse bolj javnost zanimajo tudi dekleta. Najbolj radovedne zanima, kdo so tekmovalke, ki se in so se borile za Gregorjevo srce, kaj počnejo, kaj se po koncu snemanja šova dogaja z njimi in tudi, kakšne so bile preden so stopile v šov. Nekatere so se tik pred vstopom v šov ali med snemanjem pošteno spremenile. Kako zelo, poglejte spodaj.

Anja Širovnik

22-letna študentka Anja je še pred tremi leti bila rjavolaska, danes pa prisega na bolj svetel odtenek barve las. Odkar se je pojavila v šovu, se preizkuša tudi v vlogi vplivnice in z različnimi podjetji sodeluje pri promociji njihovih izdelkov.

Ana Pusovnik

Ani medijske luči niso tuje. Kot model in manekenka se dobro znajde pred fotografskimi objektivi, obilo prahu pa dviga tudi zaradi objavljanja fotografij na spletni platformi Onlyfans. Kljub temu, da je Ana precej mlada, pa se je močno spremenila od lanskega poletja. Videti je, kot da bi si nekoliko povečala ustnice.

Kaja Casar

Kaja je ena izmed tistih, ki se v zadnjem času ni pretirano spremenila. Je pa tudi tisto dekle, ki jo po koncu snemanja šova največkrat opazijo v Gregorjevi družbi. Oba sta namreč obraz športne linije SWY.

Laura Beranič

Zgovorna Štajerka se je pred leti pomerila na izboru za Miss borilnih veščin in osvojila tretje mesto. Čeprav je pred časom namignila, da jo mika, da bi črno barvo las zamenjala za svetlešjo, za zdaj ostaja črnolaska. Spodnje fotografije pa so nastale leta 2016, 2018 in letos.

Mary Ševo

Mary Ševo je tekmovalka, ki je bila med tekmovalkami izjemno priljubljena. Kot kaže je bila sotekmovalkam celo bolj všeč kot Gregorju, saj se je od nje že poslovil. Temnolasa lepotica pa ni imela vedno dolgih las, čudovito ji je pristajal tudi paž, ki ga je nosila pred nekaj leti.

Nina Radi

Svetlolasa 31-letnica je ena izmed tistih tekmovalk, za katero bi lahko rekli, da se je zelo ogrela za postavnega Gregorja. Med brskanjem po njenih družabnih omrežjih pa smo ugotovili, da se Nina v vseh teh letih ni bistveno spremenila. Na fotografiji iz leta 2015 je Nina videti, kot da bi bila posneta na isti dan kot fotografija iz leta 2021.

Nina Savnik

Simpatična študentka je na fotografijah izpred dveh let videti tako kot danes. Nasmejana, navihana in zadovoljna.

Pia Gavrič

Energična Pia je ena izmed tistih tekmovalk, s katero se je sanjski Gregor povezal na prav poseben način. A zdi se, da je zaenkrat med njima preskočila zgolj iskrica prijateljstva. Pia rada eksperimentira s pričeskami, nohti in ličili.

Polona Kranjc

Komaj 18-letna Polona na družabnih omrežjih ni preveč dejavna. Videti je celo, da si je instagram ustvarila po vstopu v šov, a ima kljub temu zavidanja vredno bazo sledilcev.

Tjaša Kramarič

21-letna Tjaša, s katero se je v zadnji oddaji Gregor najbolj ujel, ima z Gregorjem več skupnih točk. Lepotica tako kot on dela kot model in se odlično znajde pred fotografskimi objektivi. Čeprav je zdaj zlatolaska, je nekoč imela bolj temno barvo las. Katera ji bolj prisoji, presodite sami.

Preberite še: Vroče fotografije sramežljive Tjaše iz Sanjskega moškega so nam vzele sapo (FOTO)

Morda vas zanima tudi: Mary Ševo o najhujši napaki, ki jo lahko zagreši moški


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)