Tako se je nova izvoljenka Brada Pitta odzvala na zlobne govorice

Nicole Poturalski, ki naj bi ukradla srce Barda Pitta, je v odziv na zlobne govorice v svet poslala pomenljiv zapis.

17.9.2020 ob 8:03 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Tako se je nova izvoljenka Brada Pitta odzvala na zlobne govorice

Vse od tedaj, ko je v medijskem svetu odjeknila govorica, da ima Brad Pitt novo dekle, se okoli njegove domnevne izvoljenke Nicole Poturalski dviga veliko prahu.

Pod drobnogledom je njeno osebno življenje in tudi vse, kar objavi na družabnih omrežjih. Veliko odzivov je tako sprožila njena zadnja objava, na kateri je ob svoji fotografiji zapisala: "Srečni ljudje ne sovražijo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Komaj nekaj trenutkov po objavi so se pod zapisom zvrstili zlobni komentarji, ki so se obregali ob njeno razmerje s hollywoodskim zvezdnikom. En od njih se je glasil: "Zakaj torej ti in Brad sovražita Angelino? Stoj za svojimi besedami, dekle."

Nicole se je na komentar odzvala s preprostimi besedami: "Nikogar ne sovražim."

Ugibanja o razmerju med Bradom in manekenko nemškega rodu so zadnjih nekaj tednov vse glasnejša, podkrepile pa so jih počitnice para na gradu Miraval v Franciji, ki sta si jih privoščila konec letošnjega avgusta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Kot je dobro znano, sta Brad Pitt in Angelina Jolie posest z vinogradi kupila leta 2011 in se leta 2014 tam tudi poročila. Štiri leta kasneje sta začela ločitveni postopek, ki še kar traja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wedding Inspirations Singapore (@singaporebridesweddings) on

Tik preden sta se Nicole in Brad namestila v dvorcu, sta bila opažena na pariškem letališču Charles de Gaulle. In čeprav je dejstvo, da se odpravljata na skupne počitnice, marsikoga presenetilo, sta se sestajala že kar nekaj časa, o čemer pričajo fotografije iz novembra 2019, ko sta v Los Angelesu skupaj obiskala koncert Kanyeja Westa. Poturalskijeva je sicer na družabnih omrežjih že večkrat namignila, da se na njenem ljubezenskem področju nekaj dogaja.

Februarja je na instagramu objavila fotografijo z ulic Los Angelesa in jo opremila z napisom: "Pogrešam sprehode z mojo ljubeznijo." Objavo je kasneje izbrisala. Marca je znova namignila na romantično dogajanje: "Sobote so namenjene zrenju vase, knjigam in preživljanju časa z mojo boljšo polovico."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Tudi njena zadnja objava priča o tem, da se nahaja v sončni Kaliforniji. Na fotografiji pozira v sončnih očalih. "So s tržnice Melrose iz Los Angelesa," je odgovorila na vprašanje radovednega sledilca.

Ne Brad in ne Nicole še nista komentirala govoric, da sta par, so pa dobitniku oskarja mediji pripisali že veliko romanc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Your Love Code (@your_love_code) on

"Ljudje vedno pravijo, da ne berejo o sebi. Jaz tega ne verjamem," je leta 2019 povedal za The New York Times.

"Saj ne, da bi iskal, kaj v medijih piše o meni, a ne izogibam se takšnim in drugačnim vestem. Ne vem, s kolikimi ženskami naj bi se sestajal v zadnjih dveh, treh letih, a nič od tega, kar je pisalo, ne drži."

Povzeto po portalu Eonline

Preberite še: O novem dekletu Brada Pitta krožijo res čudne govorice

Morda vas zanima tudi: Ganljiva izpoved Angeline Jolie in kaj bivše menijo o Bradu Pittu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)