Svetovno znana modna vplivnica objavila čudovito novico

Sincerely Jules bo pri 37 letih postala mamica.

26.2.2023 ob 10:10 | Foto: Instagram | Avtor: Da. M.

Svetovno znana modna vplivnica objavila čudovito novico

Modna vplivnica, ki je mnogim njenim naslednicam utrla pot do uspeha na Instagramu, Julie Sarinana, je na svojem profilu delila fotografijo z nosečniškim trebuščkom. Sincerely Jules, kot jo poznamo na spletu, je ob krasnih fotografijah, kjer je obdana s cvetjem, zapisala: »To pomlad ni samo cvetje tisto, ki cveti … Raste tudi dojenček Berru.«

Sledilci so bili prepričani, da je Julie s tem že izdala otrokovo ime, a to ne drži. Gre za družinski vzdevek, potomec bo namreč dobil priimek Berruer. Oče je Kevin Berruer, s katerim se je Julie poročila leta 2017. Kevin je fotograf in prav on dela fotografije, s katerimi Sincerely Jules navdušuje na spletu.

»Težko strnem v besede, kako hvaležna, blagoslovljena, navdušena in vesela sva s Kevinom, da je pred nama to lepo potovanje, ko bova postala starša. Občutek imam, da sanjam. Veselim se novega poglavja v življenju in dobrodošlice malemu članu skupaj s svojo največjo ljubeznijo,« je zapisala Jules.

Njena kariera se je začela leta 2009, najprej je ustvarjala blog, kjer je pisala o modi in življenjskem slogu. Kmalu je postala tako priljubljena, da ji je pisanje omogočalo potovanja po svetu in številna poslovna sodelovanja. Sedaj ima 37-letnica poleg Instagram profila s sedem in pol milijona sledilci tudi svojo znamko veganskih ličil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Preberite še: Katarina Benček je bila žrtev spletnega nasilja: »Zakaj se mora nekaj groznega zgoditi, da se stvari spremenijo?«

Morda vas zanima tudi: Odziv princa Harryja in Meghan Markle na parodijo South Parka: se obeta tožba?


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)