Ste na strani Amber ali Johnnyja? Tako se iskrijo mnenja med Slovenskimi vplivnicami

Končala se je sodniška saga hollywoodskega para, ki je v zadnjih tednih razdeljevala javnost.

2.6.2022 ob 9:11 | Foto: Tom Brenner, Reuters | Avtor: Š. R.

Ste na strani Amber ali Johnnyja? Tako se iskrijo mnenja med Slovenskimi vplivnicami

V Virginiji se je končal odmevni sodni proces med slavnima zakoncema Johnnyjem Deppom in njegovo nekdanjo ženo Amber Heard. Svetovna javnost je zadnje tedne spremljala njun obračun na sodišču, ki je razkril številne umazane podrobnosti njunega težavnega razmerja. Sodniki so naposled odločili, da je Heardova kriva obrekovanja.

Čeprav je sama zaradi obrekovanja proti nekdanjemu možu vložila ločeno tožbo, pa jo je dobil v le eni od treh točk obtožnice.

Ali je Depp veliki zmagovalec odmevnega obračuna, so se na spletu močno kresala mnenja. Na odločitev sodišča so se odzvali številni zvezdniki, svoje mnenje pa so delile tudi nekatere slovenske vplivnice.

Igralka Amy Schumer je na instagramu objavila citat Glorie Estefan in zapisala: »Žensko, ki se odloči, da se bo obnašala kot človek, je treba opozoriti, da jo bodo vojske statusa quo obravnavale kot umazano šalo ... Potrebovala bo svoje sestre.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @amyschumer

Na primer se je med slovenskimi vplivnicami med drugim odzvala Barbi Završnik in na instagramu zapisala, da Amber v njenih očeh ni izgubila, temveč smo izgubili vsi.

»Predvsem tisti, ki so bili, so in bodo žrtev zlorabe osebe na položaju moči in priljubljenosti. Čez nekaj let se bo ponovila Britney. Ali pa že prej, glede na to, da ima tip naslednji mesec že novo sojenje zaradi fizičnega napada na drugo osebo. Intuicija mi pravi, da sem na pravi strani zgodovoine. Bomo videli.«

O primeru se je razpisala tudi Nives Orešnik. Poudarila je, da ni ne na eni, ne na drugi strani, »saj nihče od nas ne ve, kaj je v resnici res in kaj ni.«

Jo je pa zmotilo, da je javnost obsojala Deppa na podlagi napihovanja medijev, še preden so zares vedeli, ali je kriv ali ne. Zapisala je, da se ji zdi bolno »norčevanje zaradi njenega slabega igranje in ustvarjanje štosov iz tega.«

»Po mojem mnenju vsak nosi del krivde, kaj je v resnici pa ne bomo vedeli nikoli,« je zapisala, dodala pa še, da bolj ko svoje mnenje delimo, bolj sovplivamo na širjenje nepreverjenih in mnogokrat neresničnih informacij.

Ali sta v ekipi Amber ali Johnnyja pa sta na kanalu Joongla danes razkrila tudi Anže in Hajdi, par iz šova Poroka na prvi pogled.

Preberite še: Poljub, Ula: So to problemi (mojega) sveta?

Morda vas zanima tudi: Bivša žena Johnnyja Deppa postala mama

 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)