Slavna igralka razkrila ime spolnega nasilneža: Bil je njen zaročenec Marilyn Manson

Ameriška igralka Evan Rachel Wood je v ponedeljek razkrila ime spolnega nasilneža, katerega žrtev je bila vse od najstniških let.

3.2.2021 ob 7:10 | Foto: Reuters | Avtor: P. K.

Slavna igralka razkrila ime spolnega nasilneža: Bil je njen zaročenec Marilyn Manson

33-letnica je na svojih družbenih omrežjih delila objavo, v kateri je imenovala tistega, ki naj bi jo večkrat zlorabil. »Ime tistega, ki me je zlorabil, je Brian Warner, svetu poznan tudi kot Marilyn Manson,« je zapisala igralka, ki je sicer že v preteklih intervjujih in objavah na družbenih omrežjih delila, da je bila žrtev posilstva in nasilja v zvezi, nikoli do zdaj pa še ni imenovala krivca. Woodsova je bila z njim v zvezi med leti 2007 in 2010, takrat sta se tudi zaročila. Kot je še razkrila, naj bi do nje pristopil že, ko je bila najstnica, nato pa jo je več let zlorabljal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Igralka se je opisala kot popolnoma zmanipulirano osebo z opranimi možgani, ki vse doslej ni uspela razkriti njegovega imena. Zdaj pa ima dovolj življenja v svetu obrekovanja, izsiljevanja in maščevanja, so njene besede povzeli mediji. »Tukaj sem, da izpostavim tega nevarnega človeka in s tem opozorim vse, ki so mu doslej omogočali nasilje, da ne uniči še več življenj. Stojim skupaj s številnimi žrtvami, ki ne bodo več tiho,« je poudarila 33-letna igralka.

Odzval se je tudi Manson

52-letni pevec se je tako znašel pod plazom obtožb, oglasile so se številne žrtve. Bilo naj bi jih vsaj pet, ki so Mansona obtožile spolnega nadlegovanja, fizičnega nasilja in celo posilstva. Na družbenih omrežjih so zakrožila njihova priznanja, v katerih navajajo tako metanje steklenih in težkih predmetov kot tudi verbalno nasilje. Svojo nekdanjo osebno asistentko naj bi ljudem, s katerimi je sodeloval, ponujal za spolne usluge, eno izmed domnevnih žrtev pa naj bi večkrat zvezal in posilil ter jo prisilil k uživanju mamil in h krvni zvezi.

Manson je na Instagramu objavil zapis, v katerem je zanikal vse obtožbe. Označil jih je za grozljivo izkrivljanje resničnosti.

Pevec je vse skupaj zanikal.

Po pisanju francoske tiskovne agencije AFP je le nekaj ur po novici Mansonova založba Loma Vista Recordings sporočila, da z njim prekinja sodelovanje.

Preberite še: Pevec The Weeknd končno snel povoje z obraza in šokiral oboževalce

Morda vas zanima tudi: Mama slavnega klana Kardashianovih obtožena spolnega nadlegovanja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)