Seks v mestu se vrača, toda ...

Na televizijske ekrane se vračajo junakinje Seksa v mestu, a brez zloglasne Samanthe.

11.1.2021 ob 12:00 | Foto: Steve Marcus/Reuters | Avtor: Š. R.

Seks v mestu se vrača, toda ...

Dolgih let ugibanj in pričakovanj je konec, zdaj je tudi uradno: priljubljena serija Seks v mestu se s svojimi junakinjami vrača na televizijske zaslone. To je v video napovedniku na socialnih omrežjih te dni potrdila tudi glavna zvezdnica Sarah Jessica Parker in sporočila, da bo v letošnjem letu HBO Max obudil serijo.

Oboževalci so kajpak navdušeni, vseeno pa jim ob dobri novici nekaj grenkega priokusa pušča dejstvo, da vrnitev vendarle ne bo popolna. Priljubljeni Carrie, ki bo dopolnila že 53 let, bosta družbo delali le dve prijateljici: Miranda (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristin Davis). Kim Catrall, ki je igrala zloglasno Samantho, namreč na snemanje ni pristala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sex and The City (@satclines)

To je bila tudi zadnja leta tudi glavna zagata producentov, ki so si na vso moč prizadevali, da bi vrnili celotno četverico. Catrallova je bila pri svoji odločitvi neomajna, v pogovoru za The Guardian je pred časom povedala: »Tudi po koncu serije sem se vrnila v vlogo Samanthe Jones, saj sem imela Seks v mestu neizmerno rada. Vse skupaj je bil velik blagoslov, toda po drugem filmu sem enostavno imela dovolj. Ne morem razumeti, zakaj me enostavno ne morejo zamenjati s kakšno drugo igralko in me še naprej nadlegujejo. Ne pomeni ne.«

Catrallova tako pred leti ni želela posneti še tretjega filma, Parkerjeva pa jo je zaradi tega javno napadla, češ da je prav ona onemogočila nadaljevanje serije. Sporu je bil priča ves svet. Pred tremi leti, ko je Catrallovi nenadoma umrl brat, Parkerjeva pa ji je izrazila sožalje, jo je kar prek instagrama obtožila, da je hinavka in da ne potrebuje njenega sočutja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

Serija, ki so jo prvič predvajali leta 1998, je bila velika uspešnica ob koncu 90. Posneli so šest sezon, osvojili sedem emmyjev in osem zlatih globusov, sledili pa sta še dve filmski nadaljevanji.

Snemanje naj bi se začelo pozno spomladi v New Yorku, oboževaci pa tako že komaj čakajo novih deset polurnih epizod.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Preberite še: Ljubimec princese Diane prekinil molk: Intervju je bil čista manipulacija

Morda vas zanima tudi: Kim Kardashian in Kanye West: Konec je, ona ima vsega dovolj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)