Saša Lendero potrdila, da sta se z Mihom razšla

Po več kot 20 letih sta se razšla Saša Lendero in Miha Hercog. Novico, da sta se razšla, sta delila prek družbenih omrežij.

13.1.2023 ob 7:12 | Foto: instagram | Avtor: S. S.

Saša Lendero potrdila, da sta se z Mihom razšla

Saša Lendero je zapisala:

“Težko mi je! Že nekaj časa mi je zelo težko. Boli bolj, kot se da povedati! Med vas sem v preteklih letih delila marsikaj – radostne in grenke trenutke svojega življenja, a nikoli si nisem mislila, da bom kdajkoli morala deliti to, kar moram danes.

Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko... a, izgleda, da je tudi to življenje.

Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno!

Moje srce je zlomljeno. Še vedno težko razume in sprejme, da se je najina pot končala. A pota človeškega srca so skrivnostna in mnogokrat nerazumljiva. 

Želim si verjeti, da ima vse v življenju nek smisel in pomen. Tudi trpki trenutki. Pravijo, da v njih rastemo. Kdo ve… In morda bom nekoč tudi jaz razumela...

Zahvaljujem se vsem, ki ste že dolgo časa marsikaj opazili in slutili, a niste hoteli z vprašanji še bolj otežiti situacije. Iskrena hvala tudi medijem, ki ste bili spoštljivi in obzirni.

Dolgo nisem spregovorila. Potrebovala sem čas, da sem stvari sprejela, ter čas za svojo in Ariino bolečino, ki pride z razhodom lepe in dolgoletne zveze. Pa vendar pride trenutek, ko se je treba soočiti s tistim, s čimer te preseneti življenje.

In kaj prinaša naprej? Ne vem. Vem pa, da se bom pogumno in z dvignjeno glavo soočila z vsem, kar prihaja, saj sem in ostajam - svoja in vaša levinja, ki ne gre na kolena!

Z Miho ostajava ljubeča in skrbna starša najini Arii ter še vedno ustvarjalni glasbeni tandem doma in v tujini.

Rada bi tudi povedala, da je s tem povedano vse, kar sem o najinem razhodu želela povedati in ne bom odgovarjala na nobena dodatna medijska vprašanja. Hvala, ker razumete.”

Preberite še: Smrt Lise Marie Presley: še ena tragedija zaklete družine

Morda vas zanima tudi: Ne pristanemo vedno v zvezi z ljubeznijo svojega življenja (in s tem ni nič narobe)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)