Sandra Bullock in Brad Pitt: združila ju je frizerka!

Frizerke imajo v Hollywoodu posebno moč.

11.4.2022 ob 9:30 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram, You Tube | Avtor: M. FL.

Sandra Bullock in Brad Pitt: združila ju je frizerka!

V filmu Izgubljeno mesto (The Lost City) se je Sandra Bullock izkazala kot igralka in producentka. Ob njej zaigralo veliko slavnih imen, če omenimo samo Channinga Tatuma, Daniela Radcliffa in Brada Pitta. Kako pa je Sandra slednjega prepričala k sodelovanju? To je zaupala v pogovoru za The Project, kjer je voditelju razkrila svojo taktiko:

"Janine Thompson že leta med snemanji skrbi za mojo pričesko. Sodeluje tudi z Bradom in nekoč jo je vprašal, ali bi me lahko poklicala in me prosila, če bi mu naredila uslugo," je povedala igralka in nadaljevala:

"Ustregla sem mu in ker sem rekla da, sem jaz poklicala njo ter jo prosila, naj mu na uho prišepne, če bi hotel sodelovati v našem filmu. Rekel je da. Ne, v ozadju ni nobene seksi zgodbe. Šlo je dobesedno za urejanje las.  Frizerke imajo v Hollywoodu posebno moč."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carolyn Dunn (@csdunn75)

PREBERITE ŠE: Priljubljena slovenska igralka Lara Jankovič se je ločila

Sandra je zaupala še, da se je s soigralci na smejanjih zelo zabavala: "Včasih smo se tako smejali, da smo morali prekiniti snemanje in nekateri prizori prav zaradi smeha niso vključeni v končni izdelek."

Kaj pa izbira igralcev? "Nismo hoteli tepcev in ne tepk. Nekaj jih je bilo, a smo jih poslali domov," je povedal producentka, ki je v oddaji nastopila skupaj s soigralcem Danielom Radcliffom.

Film je akcijska komedija in pripoveduje o dogodivščinah pisateljice ljubezenskih romanov Lorette (Sandra Bullock), ki jo ugrabi milijonar Fairfax (Daniel Radcliff). Ta upa, da ga bo popeljala do skritega zaklada, ki ga opisuje v svojem novem romanu.

Avtorica se mora tako posloviti od turneje, na kateri predstavlja svojo knjigo in se v družbi glavnega junaka iz romana, ki ga je upodobil Channing Tatum, znajde v džungli, kjer jo čakajo prav posebne dogodivščine.

Oglejte si napovednik za film:

Povzeto po portalu Mail Online

Preberite še: Marca 2022 v naših kinih noro zabavna komedija Izgubljeno mesto

Morda vas zanima tudi: Tako so se na nezvestobo odzvale Sandra, Meg, Sienna in druge prevarane zvezdnice


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)