S to fotografijo je Adele potrdila, da je zaljubljena

Dolgo se je govorilo, da sta skupaj, a sta govorice vztrajno zanikala. S to fotografijo pa sta širnemu svetu pokazala, da mislita resno.

22.9.2021 ob 2:30 | Foto: Instagram | Avtor: P. Pa.

S to fotografijo je Adele potrdila, da je zaljubljena

Že dolgo se je govorilo, a zdaj je potrjeno. Adele in vplivni športni agent Rich Paul sta par. Pevka, ki je v zadnjih letih doživela veliko sprememb in pretresov, je z objavo na instagramu potrdila, da je našla srečo v ljubezni. Adele je svoje sledilce navdušila v dolgi črni obleki z nabranimi belimi rokavi in dramatičnimi uhani. Fotografije in posnetki zaljubljenega parčka so nastali na poroki zvezdnika lige NBA Anthonyja Davisa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@officialadelefanpage)


Za Adele je zanimivo in pestro obdobje, saj se je februarja tudi uradno ločila od Simona Koneckega, s katerim si deli skrbništvo za sina Angela. A razhod s Simonom ni edina sprememba, ki je v zadnjih letih zaznamovala priljubljeno pevko. Svet je navdušila tudi z dramatično telesno preobrazbo. Odločila se je, da bo živela bolj zdravo, zato je tudi izgubila precej kilogramov. Veliko časa naj bi preživela tudi v snemalnem studiu in pripravljala nov album, ki ga njeni oboževalci že nestrpno čakajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)


Nekaj časa se je pevka skrivala in je niso prav pogosto videvali v javnosti, a zadnje čase se z novim partnerjem vse pogosteje odpravita na lepše. Prvič so ju skupaj opazili maja, a takrat Paul zatrjeval, da ne hodi na zmenke in da je samski. O ljubezenskem dogajanju je bila skrivnostna tudi Adele.

A do zdaj je minilo nekaj mesecev in stvari med njima so se, kot kaže, spremenile ter postale zelo resne. Paul je pristal na seznamu desetih najbolj vplivnih športnih agentov. Pod svojim okriljem ima zvezdnike kot so LeBron James, Anthony Davis, Ben Simmons in John Wall.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@officialadelefanpage)


Junija se je o njima govorilo še, da se skupaj le zabavata, da imata skupne prijatelje in veliko skupnih interesov, a da med njima ni nič resnega. Vir je za revijo People takrat še razkril, da se je Adele, odkar ni več poročena, nekoliko sprostila in da ni več tako tiha, kot je bila nekoč.

»Živi svoje življenje in gre ji odlično,« je dejal vir. »S sinom Angelom uživata v poletju in se zabavata. Večino časa sta preživela v Los Angelesu,« še poročajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@officialadelefanpage)

Povzeto po ameriški izdaji Elle

Preberite še: Žalujoča ekipa Seksa v mestu: umrla je ena od glavnih zvezd serije

Morda vas zanima tudi:  Priznanje Bena Afflecka: Tega ne zmorem 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)