Izpad Willa Smitha na oskarjih: je kriva vroča preteklost Jade in Rocka?

Očitno ima razlog za klofuto, ki jo je Will Smith primazal Chrisu Rocku, globlje in vroče ozadje.

19.4.2022 ob 10:16 | Foto: Brian Snyder/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Izpad Willa Smitha na oskarjih: je kriva vroča preteklost Jade in Rocka?

Zadeve za znan hollywoodski par v navezi Will Smith in Jada Pinkett Smith ne stojijo najbolje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Notas em Pauta - Michelle M. (@notasempauta)

Par sicer odkrito govori o vseh zakonskih vzponih ter padcih, vendar si še ni povsem opomogel od Jadinega razkritja leta 2020, da se je spustila v afero z 29-letnim pevcem Augustom Alsinom, novo dno pa je dosegel, ko je Will na podelitvi oskarjev komedijantu Chrisu Rocku potem, ko se je ta norčeval iz Jadine pričeske, primazal klofuto.

 "Jada in Will sta bila v zakonu deležna nemalo neviht," je za OK Magazine povedal vir in dodal: "Ob dejstvu, da ga je Jada prevarala so se že leta 2013 pojavile govorice, da se je Will nekoliko preveč zbližal s soigralko v filmu Focus, Margot Robie in kljub temu, da par zagovarja odprt zakon, se vedno znova poraja vprašanje, koliko lahko njun še prenese."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith and Margot Robbie (@willsmithandmargotrobbie)

Kajti pojavljajo se ugibanja, da se resnično ozadje njegovega ravnanja na oskrajih skriva v dejstvu, da je Will, ko gre za Jado, izjemno ljubosumen, prav to čustvo naj bi bilo glavni povod za izbruh na odru.

"Resničen razlog je dejstvo, da je z oskarjem nagrajeni igralec prepričan, da sta si Jada in Rock med snemanji filmov Madagaskar, pri katerih sta sodelovala, prestopila mejo prijateljstva in sodelovanja.

Jada je tedaj prisegla, da se med njima ni zgodilo nič, a pri Willu je ostalo nekaj dvoma, kajti tedaj naj se Chris do njega ne bi spoštljivo obnašal. Zato se je na prireditvi odzval tako, kot se je," OK magazine povzema vir.

Ta piše še, da ima Will z obvladovanjem jeze in ljubosumja že dlje težave in da mu je Jada že postavila ultimat v smislu, prenehaj, ali me boš za vedno izgubil.

"Jada je postavila ultimat: obvladaj jezo ali … Terapijo obiskujeta skupaj, rezultati so mešani, kajti proces ni preprost. Drug do drugega morata biti brutalno odkrita. A kljub temu sta dosegla nekaj napredka in sta se naučila drug z drugim bolje komunicirati."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pinkett-Smith Family Fan Page! (@will_and_jada_4_ever)

Trenutno par, ki ima skupaj dva otroka, 23-letnega Jadena in 21-letno Willow, še ni pripravljen obupati, čeprav: "Nekateri so prepričani, da sta šla zaradi Willovega ravnanja kar za nekaj stopničk nazaj," je še dodal vir, a se bosta še trudila saj vesta, da težav ne bosta zmogla rešiti sama.

Gre za proces in Will ter Jada še menita, da lahko uspeta.

Preberite še: Chris Rock: visoki dobički zaradi klofute in njegov prvi odziv na dogodek

Morda vas zanima tudi: Jada Pinkett Smith: Zakon kot zlata kletka brez ključa


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)