Resničen razlog, da William, Kate, Harry in Meghan niso prišli na poroko princese Beatrice

Na veliki dan princese Beatrice so mnogi pogrešali prisotnost fantastične četverice.

20.7.2020 ob 5:45 | Foto: Benoit Tassier/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Resničen razlog, da William, Kate, Harry in Meghan niso prišli na poroko princese Beatrice

Princesa Beatrice je v petek stopila v zakon z zaročencem Edoardom Mapelli Mozzijem. Obred je potekal v kraljevi kapelici Vseh svetnikov na posestvu Windsor, piše People.

Kraljičina vnukinja je poroko načrtovala maja, vendar jo je morala zaradi epidemije koronavirusa prestaviti. Na koncu sta se z zaročencem odločila za skromen obred v krogu najožjih članov družine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Royal Families (@europeroyals) on

Tako so slovesni zaobljubi prisostvovali le kraljica Elizabeta in princ Philip ter starši in sorojenci para, kar pomeni, da povabila na poroko nista prejela niti bratranca princese, princ William in princ Harry s soprogama.

V uradni izjavi za javnost je Buckinghamska palača zapisala: "Par se je po prestavitvi poroke maja odločil za skromen, zaseben obred v družbi staršev in sorojencev. Tako so bili na poroki prisotni nevestina sestra in starši, princesa Eugenia ter princ Andrew in Sarah Ferguson. Obreda sta se udeležila tudi kraljica ter vojvoda Edinburški.

Nevesto je do oltarja pospremil njen oče, posebno vlogo pri celotnem dogodku je igral ženinov sin iz prejšnje zveze z Daro Huang, Wolfie. Drugi član kraljeve družine na poroko niso bili povabljeni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Ker sta se torej Beatrice in Edoardo zaradi izjemnih okoliščin odločila za majhno poroko, sta povabila le najožje člane družine, na seznamu povabljencev ni bilo bratrancev, njunih soprog in otrok, saj bi bilo ob večjem številu gostov nemogoče zagotavljati primerno socialno distanco.

Po poročanju publikacije Town and Country je bilo na sprejemu manj kot dvajset oseb:

"Bil je majhen in intimen sprejem, ki je močno odstopal od pompoznih kraljevih porok, sicer pa je le malo verjetno, da bi Meghan in Harry v času pandemije tvegala mednarodno potovanje."

Je pa vir blizu vojvode in vojvodinje Sussex za Bazaar.com potrdil, da sta mladoporočencema poslala lepe želje.

Tudi Kate in William sta na svojem Instagramu delila fotografijo s poroke in zapisala: "Čestitke njenemu kraljevemu veličanstvu princesi Beatrice in gospodu Edoardu Mapelli Mozziju, ki sta si v petek v kraljevi kapeli All Saints obljubila večno zvestobo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Čeprav torej fantastične četverke na njen veliki dan ni bilo ob princesi Beatrice, so zagotovo vsi presrečni, da je našla ljubezen svojega življenja.

Preberite še: Zakaj smo obsedeni z večno dramo kraljeve družine

Morda vas zanima tudi: Kate Middleton pojasnila, kako je v resnici biti princesa (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)