Renée Zellweger načrte prekrižal koronavirus

Renée Zellweger je bila zaradi možnosti okužbe s koronavirusom primorana odpovedati obisk premiere filma Judy v deželi vzhajajočega sonca.

4.3.2020 ob 10:05 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Renée Zellweger načrte prekrižal koronavirus

Renée Zellweger ima s promocijo filma Judy polne roke dela. Med drugim jo je čakal obisk premiere na Japonskem, ki pa jo je bila zaradi možnosti za okužbo s koronavirusom primorana izpustiti, intervjuje s tamkajšnjimi mediji je zato opravila kar preko Skypa, piše Hello.

Renée ni edina zvezdnica, ki ji je koronavirus prekrižal načrte. Tudi Saoirse Ronan naj bi Japonsko obiskala v namen promocije filma Little Women, a je iz istega razloga ostala doma, za nedoločen čas je prestavljena premiera novega Bondovega filma No time to die na Kitajskem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Film Judy, v katerem Renée igra vlogo Judy Garland, je sicer požel velik uspeh. Tako pri javnosti kot pri kritikih. Zellwegerjeva je za vlogo prejela oskarja za najboljšo igralko.

Ob tej priložnosti se je poklonila pokojni Judy Garland: "Gospa Garland, ste junakinja, ki nas združuje in opredeljuje. To je za vas. Zelo sem vam hvaležna. Hvala vam. Hvala vsem," je povedala v čustvenem govoru.

 

Zellwegerjeva je za omenjeno vlogo poleg oskarja prejela več nagrad. Med bolj odmevnimi sta še zlati globus za najboljšo igralko in nagrada BAFTA.

Na podelitvi slednje je v Londonu srečala vojvodinjo Kambriško, ki ji je v sproščenem klepetu zaupala, da obožuje Veliko Britanijo in da je trenutno zaposlena s številnimi projekti.

Oboževalci niso bili navdušeni le nad srečanjem Renée in Kate, temveč tudi nad snidenjem igralke, ki je upodobila lik Bridget Jones s soigralcem v istoimenskem filmu Hughom Grantom, ki mu je tedaj pripadla vloga Daniela Cleaverja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Ta je potem, ko je Renée prevzela nagrado BAFTA skočil na oder in v stilu njegovega lika iz kultnega filma šaljivo pripomnil:

"Najprej, dobro opravljeno, Jonesova. Čeprav je to zelo zelo smešna oblekica."

Nagrajenka je kasneje na tiskovni konferenci takole komentirala njegovo gesto: "To je bilo super. To je bilo resnično, resnično super."

Preberite še: Kako se bo po ločitvi od družine pisal Harry

Morda vas zanima tudi: Tu je napovednik filma, ki bo Renée Zellweger morda prinesel oskarja (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)