Razkrito, kaj se Harryju in Meghan obeta med poletjem

Harryju in Meghan med dopustom zagotovo ne bo dolgčas.

15.7.2021 ob 8:45 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Razkrito, kaj se Harryju in Meghan obeta med poletjem

Družini princa Harryja in Meghan Markle se je v začetku junija pridružila deklica Lilibet in Archie je tako dobil sestrico. To, da okoli Sussexov vlada zatišje je posledica dejstva, da sta starša trenutno na porodniškem dopustu in družina štirih lahko uživa v svojem domu v Kaliforniji.

Takole se je po pridružitvi najnovejše članice glasil zapis na spletni strani dobrodelne organizacije Archewell: "Čeprav sta vojvoda in vojvodinja na starševskem dopustu, bo Archewell nadaljeval pomembno delo in bo na svoji strani še naprej objavljal spodbudne zgodbe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Archewell by Harry and Meghan (@archewell_hm)

Kot navaja revija People, si bosta Harry in Meghan najbrž vzela 20 tednov dopusta, saj je to v skladu s politiko organizacije Archewell. In na voljo bosta imela dovolj časa za uživanje z družino.

Seveda bosta super zaposlena s skrbjo za malo Lilibet in za malo večjega Archieja, še vedno pa bo dovolj priložnosti za sproščujoče bivanje v lepi naravi Montecita.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia G. (@cgmbru)

Kot je v enem zadnjih intervjujev razkril Harry, družina resnično uživa v kolesarjenju po okolici doma, prav tako veliko časa preživijo v družbi svojih kužkov in na obali.

Ob tem družina načrtuje čisto svoj kokošnjak, Harry in Meghan imata poleg cvetličnega, tudi zelenjavni vrt. Nedvomno ju vsi ti hobiji na polno zaposlujejo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Predstavljamo si lahko, da jih bo poleti večkrat obiskala Meghanina mama, Doria Ragland. Njen dom je od doma Sussexov oddaljen vsega skupaj uro in pol vožnje.

Doria je inštruktorica joge, tudi Meghan uživa v tej obliki vadbe in povsem verjetno je, da se ji bosta, potem ko si bo opomogla po porodu, predajali skupaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan and Harry ❤️

Par ima kar nekaj slavnih sosedov, s katerimi bo lahko preživljal poletne dneve in večere. Harry se je že dodobra spoznal z voditeljem in komedijantom Jamesom Cordenom, ki živi v bližini kraljevih.

James in njegova soproga Julia Carey sta starša 10-letnega Maxa, 6-letne Carey ter 3-letne Charlotte in lahko si predstavljamo, da se bo Archie rad igral z njimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dream Organics ® (@dreamorganics)

Tudi ameriški igralec Orlando Bloom in pevka Katy Perry sta bližnja soseda Harryja in Meghan. Njuna 10-mesečna deklica Daisy pa bo kmalu lahko dobra prijateljica Lilibet.

Skratka, vsem skupaj želimo prijetno poletje.

Preberite še: Princ Harry priznava, kaj pomeni biti oče dveh otrok

Morda vas zanima tudi: Odkriti Thomas Markle: Oprah je grdo izkoristila šibkega moža


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)