Prva pevka skupine Tabu se je znašla v resni stiski in prosi za pomoč

Nina Vodopivec, prva pevka skupine Tabu, se je v Ameriki znašla v resni stiski in prosi za pomoč.

17.4.2022 ob 5:32 | Foto: facebook | Avtor: S. S.

Prva pevka skupine Tabu se je znašla v resni stiski in prosi za pomoč

Na Ninino stisko so opozorili tudi člani skupine Tabu, ki so na svoj uradni facebook profil zapisali: "Vsi, ki poznate našo Dobro vilo, veste, da so ji valovi življenja kar nekajkrat spremenili smer ... in ker je borka, je vedno plula svojo pot in se ni ozirala po vetru. Žal je tokrat ostala brez izhoda, v neprijazni tujini, z zdravstvanimi težavami."

Dodali pa še: "Preberi, kar nam sporoča in puskusi pomagati, če lahko. Verjamemo, da bodo tudi obsojanja, ampak zgodba je zapletenejša, kot se zdi na prvi pogled, zato prijazno prosimo za razumevanje."

Nina se je s prošnjo za pomoč oglasila tudi na svojem facebooku in zapisala: "Pozdravljeni dragi Slovenci! Odprla sem stran, ki bi me lahko rešila iz zagate v kateri sem se znašla. Upam, da, neglede na mojo samotno izbiro življenske poti, ki je po izgubi glasu vodila čez doline in gore, da bi spet našla svojo strast do življenja, vseeno znajde v vas s toplino in ljubeznijo."

Za kaj torej gre?

Takole piše Nina: 

"Znašla sem se v situaciji, ki je sama ne morem rešiti. Lansko leto sem postala del tima, ki mi je obljubil plačilo, ki bi zadostovalo za vrnitev domov in nakup zemlje, kjer bi lahko začela svoj projekt, Zvezdna vas.

9 mesecev trdega fižičnega dela se je na koncu obrnilo v prevaro, in ostala sem z 20$ v žepu, sredi ničesar, brez kartice, brez avta.

Delo je bilo na lokaciji odmaknjeni od vsega.

Zdaj 6 mesecev poskušam najti način, da si pomagam. Bivam v prikolici v okolju, ki se samo bori za preživetje in ne glede na kako trmasto znam sama čez tegobe je moja situacija postala očitna pomoči, ko sem pred 10 dnevi pristala na urgenci zarad zastrupitve krvi, ledvic.

Pozdrav smrti je odprl pogumne oči in zaupanje v življenje narekuje, da se povežem z svetom, odprem celostno in nadaljujem proti realizaciji planov, ki gorijo znotraj. Res nimam druge rešitve."

TUKAJ si lahko preberete nadaljevanje njene zgodbe in če začutite, lahko donirate po svojih možnostih.

Preberite še: Maja Keuc nerazpoznavna na tednu mode v Ljubljani

Morda vas zanima tudi: Odkrili smo nastop Severine leta 1991 na maturantskem plesu v Drnišu (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)