Najbolj prisrčna zahvala kraljevih otrok #dlanobdlan

Prisrčna zahvala princa Georga, princese Charlotte in princa Louisa vsem, ki se borijo s koronavirusom.

27.3.2020 ob 5:25 | Foto: GettyImages, Instagram | Avtor: M. FL.

Najbolj prisrčna zahvala kraljevih otrok #dlanobdlan

Kate in William sta se v času pandemije z otroki umaknila na britansko podeželje, od koder pa vsem, ki se v prvih vrstah borijo s koronavirusom, pošiljata toplo zahvalo.

Včeraj sta zakonca Cambridge na instagram profilu Kensington Palace objavila prisrčen posnetek v zahvalo zdravnikom, medicinskim sestram in drugim, ki se v Veliki Britaniji v prvih vrstah borijo s koronavirusom.

Na njem njuni otroci George, Charlotte in Louis stojijo drug ob drugem ter se s ploskanjem zahvaljujejo vsem, ki vsak dan neutrudno pomagajo okuženim ter se soočajo s posledicami širjenja virusa SARS-CoV-2, ki je prizadel tudi kraljevo družino. Znano je namreč, da je okužen dedek otrok, princ Charles.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

"Vsem zdravnikom, medicinskim sestram, farmacevtom, prostovoljcem in drugim, ki pomagajo okuženim s COVID-19: hvala," piše pod posnetkom, ki je zaokrožil po svetu.

Družina Cambridge se je v trenutnih razmerah umaknila v rezidenco Anmer Hall v Sandringhamu, kjer sledi navodilom vlade za karanteno, ki naj bi pripomogla k ustavitvi širjenja okužbe po Veliki Britaniji.

Sicer pa po vsem svetu potekajo številne akcije, v katerih se lahko s ploskanjem zahvalimo tistim, ki so v času pandemije najbolj obremenjeni in izpostavljeni.

Sreda je dan za akcijo!

V Sloveniji si tako lahko na pobudo Dela #dlanobdlan vsako sredo ob 18. uri vzamete čas in na takšen način izkažete hvaležnost vsem, ki v teh dneh neprestano skrbijo za nas.

Zaploskajmo v zahvalo vsem, ki se v času krize trudijo za nas. Vsako sredo ob 18.00 na vaših balkonih, terasah, dvorišču – ali preprosto čez okno. Boste z nami? Svojo prisotnost lahko potrdite na družbenem omrežju Facebook.

Akcijo pripravlja Delo, pridružujemo pa se ji v Slovenskih novicah, Oni, Delo in domu, NeDelu, Poletu, Svetu kapitala, Suzy, Odprti kuhinji in Mični.

Preberite še: Šolanje otrok doma bo tudi za Williama in Kate izziv (in tako mu bosta kos)

Morda vas zanima tudi: Psihologinja Andreja Poljanec o karanteni: Majhen otrok te situacije ne razume


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)