Princ William od osebja zahteva takšno oblačenje

Princ William ima glede oblačenja osebja posebno zahtevo.

1.10.2022 ob 7:41 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ William od osebja zahteva takšno oblačenje

V času, ko je bilo življenje princa Williama in Kate Middleton razdeljeno med palačo Kensington in posestvo Anmer Hall v Norfolku ter so bili njuni otroci še manjši, je bodoči kralj osebje, ki je skrbelo za družino naprosil, naj ne nosijo strogo uradnih oblek, temveč naj se oblačijo v običajna, sproščena oblačila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince William & Princess Catherine

Ni namreč želel, da bi bilo vzdušje v njihovih domovih togo in zadržano, odlomek iz nove knjige Valentineja Lowa Dvorjani, skrita moč za krono (Courtiers: the Hidden Power Behind the Crown) povzema The Times.

"Otroci so tedaj tekali po pisarnah in ni želel, da bi bilo ozračje strogo in zadušljivo. Kadar so bili pred nami pomembni sestanki ali smo šli v palačo Buckingham, smo seveda oblekli poslovne obleke, sicer jih nismo nosili.

Začelo se je s sproščenimi petki, nato pa je William dejal, da naj bomo, kadar nimamo pomembnih obiskov in sestankov, oblečeni v sproščena in udobna oblačila," je povedal eden od nekdaj zaposlenih pri družini Cambridge, takole pa je William utemeljil svoje napotke:

"Tu živi moja družina in hočem, da je sproščena."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family

Knjiga, v kateri je to mogoče prebrati, je sicer dvignila veliko prahu zaradi kritik na račun princa Harryja in Meghan Markle.

V njej med drugim piše, da je Harryja groza dejstva da bo, ko bo princ George dopolnil 18 let, postal povsem nepomemben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince George

"Vojvoda Sussex je prepričan, da ima omejeno časa, v katerem lahko kaj spremeni in da mora zavihati rokave, dokler njegov nečak ne dopolni 18 let.

Harry ima od nekdaj fiksno idejo, da ima omejen rok trajanja," piše avtor in trdi, da je Harry zavračal srečanje z Williamom, kjer bi zgladila nesoglasja med mlajšim sinom kralja Karla tretjega in drugimi dvorjani, saj ga je bilo strah, da bi nameni sprave prišli v medije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by prince George (@georgeandlouis_of.wales)

William se je hotel s Harryjem med drugim sestati po dokumentarnem filmu o turneji Sussexov po Južni Afriki, ki je bil pod naslovom Harry in Meghan: turneja po Afriki (Harry & Meghan: An African Journey) predvajan oktobra 2019.

V knjigi piše, da je Harry povabilo na srečanje zavrnil potem, ko je izvedel, da bo na sestanku prisoten tudi Williamov zasebni tajnik. "V tem primeru je Harry dejal, da ga ne bo," piše v knjigi.

Povzeto po portalu OKMagazine

Preberite še: Otroka Kate in Williama v novi šoli: starši tam že šolajočih otrok v skrbeh

Morda vas zanima tudi: Obletnica smrti princese Diane: to so načrti Harryja in Williama za ta žalosten dan


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)