Princ Harry priznava: Sram me je

Princ Harry se močno sramuje enega od svojih dejanj.

31.5.2021 ob 8:10 | Foto: Reuters, Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ Harry priznava: Sram me je

Zagotovo je bilo eno najbolj šokantnih razkritji Meghan Markle v intervjuju z Oprah izpoved, da so jo tedaj, ko je pod srcem nosila Arhcieja, obdajale samomorilne misli. Po pomoč se je obrnila na osebje v palači, vendar ji je bilo svetovano, naj o tem raje molči, da ne bi nase in na kraljeve vrgla sence.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M E G H A N & H A R R Y (@harry_meghan_updates)

Kot je v pogovoru še priznala Meghan, jo je bilo soprogu, princu Harryju, sprva sram zaupati temne misli, hkrati je vedela, da bo, če mu jih ne bo razkrila, sebe potisnila v še ranljivejši položaj.

"Groza me je bilo ob misli, da bi morala priznati Harryju. A vedela sem da bom, če bom molčala, to storila. Nisem več hotela živeti. To mi je bilo jasno in ta konstantna misel je v meni zbujala grozo," je razkrila Meghan.

V zadnji epizodi seriji z Oprah,The Me You Can't See (Moj skriti jaz) pa je Harry pripovedoval, kako je ob stiski soproge, ki se mu je tik pred prireditvijo v Albert Hallu januarja 2019 končno odprla, ravnal in kako bi moral ravnati.

"Sram me je, kako sem se tedaj odzval na njene besede. Bila sva v sistemu, ki je od mene zahteval veliko zadolžitev in dolžnosti in vse, kar sem storil je bilo, da sem ji namenil hiter objem, nato pa sva se že morala pridružiti  konvoju in spremstvu, ki naju je peljalo v Albert Hall na dobrodelno prireditev, torej stopiti pred kamere in se pretvarjati, da je vse v najlepšem redu," je skesano priznal in nadaljeval:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

"Toliko ljudi je strah slišati takšne izpovedi, saj menijo, da nimajo pravega znanja in sposobnosti primerno svetovati," je dejal Harry in nadaljeval:

"A vse, kar je treba in kar morate reči je: tu sem. Poslušajte, kajti biti udeležen v tem pogovoru je nedvomno prvi korak in dokaz, da vam je mar. To je vse, kar oseba v stiski tedaj pričakuje in potrebuje. Sedaj to vem in sedaj bi ravnal drugače."

Povzeto po portalu New Idea

Preberite še: Srce parajoča razlika med Grace Kelly in Meghan Markle

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle presenetila s knjigo (kaj piše v njej in kaj ne bo všeč kraljici)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)